Η ρήξη στη σχέση της Καρολάιν με τον πιλότο για τη δουλειά του

Υπήρχε απόσταση μεταξύ του ζευγαριού και της οικογένειας του Μπάμπη

Απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από την συζυγοκτονία της Καρολάιν από τον 33χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο προσπάθησε να δώσει ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Αν κάνουμε μια συγκέντρωση των δεδομένων προκύπτει ότι τουλάχιστον από πέρυσι τον Ιούλιο, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», υπήρξε πλήρης ρίξη της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Μεταξύ άλλων η 20χρονη είχε δηλώσει ότι κάτι δεν της άρεσε στη δουλειά του Μπάμπη, πιθανόν το ωράριό του, αιφνιδιαστικές πτήσεις κ.λ.π

Αποκάλυψη MEGA: Η ρήξη στη σχέση της Καρολάιν με τον πιλότο τους τελευταίους μήνες
Υπάρχουν άτομα που ίσως καταθέσουν σύντομα και θα επιβεβαιώσουν αυτό το γεγονός. Κλειδί στην υπόθεση θα αποτελέσουν τα ευρήματα από τα κινητά τηλέφωνα δράστη και θύματος. Το κινητό τηλέφωνο ζητήθηκε τέλη Μάη. Από την πλήρη αναζήτηση από τα δεδομένα του κινητού θα δοθούν απαντήσεις. Να δούμε τι μηνύματα αντάλλασσαν, τι κλήσεις είχαν γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και ευρύτερη ενδοοικογενειακή ρήξη, όχι στην οικογένεια της Αλοννήσου, είναι δεδομένο ότι η Καρολάιν δεν ενημέρωνε την οικογένειά της για το τι συνέβαινε στην Αθήνα. Υπάρχει ραγδαία επιδείνωση από τον Γενάρη που φαίνεται να σταματούν εντελώς οι επαφές.

Υπήρχαν ευρύτερα προβλήματα. Η μητέρα του Μπάμπη ανέφερε για παράδειγμα ότι δεν είχε κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά της. Το είχαν δει για πολύ λίγο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Υπήρχε απόσταση μεταξύ του ζευγαριού και της οικογένειας του Μπάμπη. Η κατάσταση επιδεινωνόταν. Από την πρώτη επαφή με τα στοιχεία από τα κινητά δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει τα σενάρια που αναπτύσσονται τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται να υπήρχε πρόβλημα στο εσωτερικό του ζευγαριού. Υπήρχε ένα εσωτερικό ζήτημα για το ποιος συνεισφέρει περισσότερο οικονομικά στις αγοραπωλησίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.