Μαγνησία: Βροχές στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις

Βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη και έπειτα

Βροχοπτώσεις και ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται σήμερα Τετάρτη στον Βόλο και στο Πήλιο αντίστοιχα με τις θερμοκρασίες να μην ξεπερνούν τους 8 βαθμούς Κελσίου, όπως ενημέρωσε ο κ. Θεοφάνης Τακούδης, Μετεωρολόγος του Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή. Από την Πέμπτη ωστόσο, και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο καιρός θα είναι αίθριος και θα σημειωθεί αύξηση της θερμοκρασίας.
Αναλυτικά, από το απόγευμα της Τρίτης αναμένονταν, μέχρι και το πρωί της Τετάρτης να χιονίσει στο Πήλιο, αλλά και στην Όθρυ. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς, με την θερμοκρασία στον Βόλο να κυμαίνεται από τους 3.0°C έως 8.0°C.
Σήμερα Τετάρτη αναμένονται αρχικά συννεφιές και θα σημειωθούν τοπικές ασθενείς βροχές και χιόνια στα ορεινά. Θα υπάρχει, όμως, βελτίωση προς το τέλος της ημέρας σύμφωνα με τον κ. Τακούδη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι έως μέτριοι με την θερμοκρασία στον Βόλο να κινείται από τους 2.0°C έως 6.0°C και 8.0°C.
Την Πέμπτη αναμένονται επίσης αραιές συννεφιές οι οποίες κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξαφανιστούν. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι έως μέτριοι με την χαμηλότερη θερμοκρασία στον Βόλο να είναι στους 0.0°C, ενώ η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 8.0°C.
Σύμφωνα με τον κ. Τακούδη την Παρασκευή ο καιρός βελτιώνεται και θα είναι αίθριος με ηλιοφάνεια, αλλά κρύο. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι έως μέτριοι, με την θερμοκρασία στον Βόλο να κυμαίνεται από 1.0°C έως 9.0°C.
Τέλος, το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία ανεβαίνει περισσότερο, με τον καιρό να είναι τελείως αίθριος και η ηλιοφάνεια να διατηρείται και τις δύο μέρες. Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 3 έως και τους 11 βαθμούς Κελσίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.