Με ενοίκιο γκαρσονιέρας δίνει σε ιδιώτη 12 στρέμματα πολυχώρου άθλησης ο Δήμος Βόλου!

Απ. Παπαδούλης: Ραδίκια να φυτεύαμε περισσότερα θα βγάζαμε από 300 ευρώ

Με ενοίκιο …γκαρσονιέρας , ύψους 300 ευρώ το μήνα δίνει σε ιδιώτη ο Δήμος Βόλου συνολική έκταση 12 στρεμμάτων στη Ν. Ιωνία με γήπεδα τένις, καφετέρια, αποδυτήρια, χώρο για επέκταση εστίασης κ.α. , προκειμένου να τα εκμεταλλευτεί για 25 χρόνια! ” Ραδίκια να φυτεύαμε περισσότερα θα βγάζαμε από 300 ευρώ”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας κ. Απόστολος Παπαδούλης μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Γιώργο Καρεκλίδη, ενώ έκανε λόγο για τον νέο “χαβαλέ” στην πόλη, που είναι η εκμίσθωση ενός “φιλέτου” του Δήμου με μεγάλες προοπτικές, σε τόσο εξευτελιστική τιμή.

Ο κ. Παπαδούλης ανέφερε ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου αποφάσισε κατά πλειοψηφία την παραχώρηση σε ιδιώτη έκτασης γηπέδων τένις στη Ν. Ιωνία για 25χρόνια με το αντίτιμο των 300 ευρώ μηνιαίως.

“Μιλάμε για 6,5 στρέμματα με γήπεδα τένις, αποδυτήρια και καφετέρια συν 5,5 στρέμματα δίπλα από αυτό το οικόπεδο. Ο ιδιώτης θα μπει και θα ανακατασκευάσει διάφορα που έχουν χαλάσει και στη συνέχεια στα 5,5 στρέμματα θα κάνει πισίνα, εστίαση κι άλλα τένις κτλ. Όλο αυτό μαζί , 300 ευρώ το μήνα. Ραδίκια να φυτεύαμε περισσότερα θα βγάζαμε από 300 ευρώ”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδούλης.
Ο ίδιος σημείωσε πως τα έργα που θα κάνει ο ιδιώτης ανέρχονται στις 420.000 ευρώ, γι’ αυτό και το μίσθιο είναι χαμηλό, μιας και το κόστος της επένδυσης είναι υψηλό.
“Εμείς είπαμε να μείνει εκεί το μίσθιο, αλλά αυτός που θα το πάρει να καταθέσει μία εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης 100.000 ευρώ και όταν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση, δηλαδή όταν θα γίνουν τα γήπεδα, θα εκσυγχρονιστούν τα αποδυτήρια και η καφετέρια, να του δοθεί πίσω η μισή εγγυητική επιστολή κι όταν ολοκληρωθεί και η δεύτερη φάση και οι άλλες υποδομές, όπως η πισίνα η εστίαση κτλ, να πάρει πίσω και τα άλλα 50.000 ευρώ το άλλο μισό της εγγυητικής. Τότε, όταν ολοκληρωθούν τα έργα θα καθίσουμε σοβαρά στο τραπέζι για να μιλήσουμε για το μίσθωμα, γιατί θα έχουν δημιουργηθεί υπεραξίες, που θα αντανακλούν στα εισοδήματα που θα αντανακλούν όσοι είναι εγκατεστημένοι εκεί. Πρέπει να επωφεληθεί και η πόλη από αυτό”, εξήγησε από την πλευρά του ο κ. Παπαδούλης.
Να σημειωθεί πως το μίσθωμα αποφασίστηκε να είναι 300 ευρώ για 25 χρόνια με τη θετική εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής, απόφαση που θα προωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για επικύρωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.