Να σώσουμε την Βιργινία που χρειάζεται 10.000 ευρώ για να ζήσει

Η 44χρονη Βολιώτισσα μητέρα δύο παιδιών, πάσχει από σπάνιο σύνδρομο και κάνει έκκληση για βοήθεια

Μια … πραγματική μάχη τόσο με τον χρόνο που τρέχει, όσο και με τα χρήματα τα οποία της λείπουν, αλλά είναι άκρως απαραίτητα, προκειμένου να τοποθετήσει στο σώμα της, ένα ειδικό μηχάνημα ώστε να υπάρξει μια θεραπευτική αντιμετώπιση του σπάνιου νοσήματος που διαπιστώθηκε ότι πάσχει, κάνει μια 44χρονη Βολιώτισσα.
Η ίδια , όπως και ο καθένας άλλωστε αν ήταν στην θέση της, δεν μπορούσε να πιστέψει, πως συγκυριακά και μετά από την χαρά της δεύτερης γέννας, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός αυτοάνοσου σπάνιου συνδρόμου, το οποίο την ταλαιπωρεί πλέον εδώ και χρόνια, έχοντας παράλληλα την ελπίδα, να μπορέσει να βρεθεί δότης, ώστε να γίνει μεταμόσχευση ήπατος, ή να τοποθετήσει νέο ειδικό εξάρτημα το οποίο όμως κοστίζει.
Μια ιατρική ενέργεια που παλιότερα γίνονταν σε δημόσιο νοσοκομείο, τώρα πλέον, απαιτείται να γίνει σε ιδιωτική ιατρική δομή, γεγονός που βεβαίως κοστίζει, όπως δήλωσε η ίδια μιλώντας στην «ΜΑΓΝΗΣΙΑ».
Η περίοδος είναι δύσκολη και μια τετραμελής οικογένεια τα βγάζει πέρα σίγουρα πάρα πολύ δύσκολα, πόσο μάλλον, όταν υπάρχουν και τα προβλήματα υγείας…
Έτσι λοιπόν, με την παρότρυνση φίλων της οικογένειας, δέχθηκε να απευθυνθεί στα φιλάνθρωπα αισθήματα των συμπολιτών, προκειμένου, να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται, σχεδόν 10.000 ευρώ, ώστε να μπορέσει να κάνει την επέμβαση. Αμείλικτος «εχθρός» ο χρόνος, καθώς η επέμβαση ορίστηκε σε ένα μήνα από τώρα, γεγονός που σημαίνει, ότι τα χρήματα θα πρέπει να συγκεντρωθούν άμεσα και μέχρι τέλος Ιανουαρίου το αργότερο…

Η ανακοίνωση- έκκληση
Η ανακοίνωση- έκκληση που δόθηκε στην δημοσιότητα μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι «Μια συντοπίτισσα μας η Βιργινία Μ. (σ.σ. τα στοιχεία της όπως και τηλέφωνο για όποιον ενδιαφέρεται να έρθει σε επικοινωνία, βρίσκονται στην διάθεση της εφημερίδας) ετών 44 μητέρα δύο παιδιών, δίνει το δικό της αγώνα στη ζωή και μπορούμε όλοι να τη βοηθήσουμε να βγει νικήτρια. Πάσχει από χρόνιο σύνδρομο Budd-Chiarri το οποίο εξελίσσεται ταχύτατα σε κίρρωση του ήπατος. Οι θεραπευτικές επιλογές είναι η τοποθέτηση νέου TIPS ή η μεταμόσχευση ήπατος. Η επέμβαση θα γίνει στις 8/2/2018 στην Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης και απαιτείται το ποσό των 10.000 € το οποίο θα πρέπει να συγκεντρωθεί έως 25-30/1/2018.
Το ποσό είναι μεγάλο, η οικογένεια δεν δύναται να το συγκεντρώσει και μπορεί να καλυφθεί μόνο με τη βοήθεια όλων μας. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν ο αριθμός λογ/μού της Εθνικής Τράπεζας είναι GR 9601107810000078175663877».

Το σύνδρομο Budd – Chiari
Σύμφωνα με την βιβλιογραφία, το σύνδρομο Budd – Chiari αποτελεί μία σπάνια νόσο, με απρόβλεπτη εξέλιξη. Η έγκαιρη και σωστή διάγνωση και η ακριβής εκτίμηση της εξελισσόμενης ηπατικής βλάβης, οδηγούν στην επιλογή της κατάλληλης θεραπείας των ασθενών με Budd – Chiari σύνδρομο. Η στρατηγική της θεραπευτικής αντιμετώπισης πρέπει να περιλαμβάνει δύο σκέλη: ένα που να αφορά στην ηπατική νόσο και ένα που να αφορά στην απόφραξη της αιματική ροής.
Το σύνδρομο Budd – Chiari ορίζεται ως φλεβική απόφραξη σε οποιοδήποτε επίπεδο, από τις μικρές ηπατικές φλέβες έως την εκβολή της κάτω κοίλης φλέβας στο δεξιό καρδιακό κόλπο.
Για επικοινωνία
Όσοι επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με την ίδια, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα της εφημερίδας «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» (24210-85531 κ. Ηλία Κουτσερή), προκειμένου να τους γνωστοποιηθούν κατόπιν επιθυμίας και της οικογένειας, τα απαραίτητα στοιχεία).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.