Νοσοκομείο Βόλου: “Γέμισε” η ΜΕΘ Covid – Οκτώ ασθενείς δίνουν “μάχη” με τον κορωνοϊό

Νοσηλεύονται συνολικά 59 ασθενείς με κορωνοϊό

Αυξητική είναι η τάση στις εισαγωγές των νοσούντων με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα νοσηλεύονται συνολικά 59 ασθενείς και είναι ο μεγαλύτερος αριθμός που έχει καταγραφεί τους τελευταίους μήνες, μιας και μετά την έξαρση του δεύτερου και σφοδρού κύματος, οι εισαγωγές είχαν μειωθεί αισθητά.

Στη ΜΕΘ Covid δεν υπάρχει καμία κενή κλίνη, καθώς και οι οκτώ διαθέσιμες είναι κατειλημμένες από ασθενείς. Ειδικότερα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται ένας 72χρονος άνδρας, ο οποίος είχε διακομιστεί από το Νοσοκομείο της Λαμίας, έξι γυναίκες ηλικίας από 57 έως και 75 ετών και ένας άνδρας ηλικίας 74 ετών. Τρεις ασθενείς, δύο άνδρες ηλικίας 59 και 73 ετών πίεση και μία γυναίκα ηλικίας 77 ετών, νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής, ενώ 26 ασθενείς νοσηλεύονται στην Α κλινική κορωνοϊού και 22 νοσηλεύονται στη Β’ κλινική.

Από τις 19 Οκτωβρίου έως και σήμερα έχουν καταγραφεί 197 θύματα του ιού, με το τελευταίο να είναι μία 86χρονη γυναίκα, η οποία κατέληξε στο Νοσοκομείο Βόλου το Σάββατο 27 Μαρτίου.
Το διαφορετικό στοιχείο που διαφαίνεται τις τελευταίες ημέρες σε ότι αφορά τις νοσηλείες στο Νοσοκομείο Βόλου είναι πως πολλοί ασθενείς που εισάγονται είναι ηλικιών 40-60 ετών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.