Περισυλλογή των αδέσποτων σκύλων προς Άλλη Μεριά ζήτησε ο εισαγγελέας

Στην Εισαγγελία για την επίθεση από αδέσποτο που δέχτηκε 40χρονος συμπολίτης

Στον εισαγγελέα υπηρεσίας πήγε χθες ένας 40χρονος άνδρας, που ενώ περπατούσε με τη σύζυγό του, το απόγευμα της Τρίτης δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά σε δρομάκι πάνω από τον περιφερειακό, παρακαμπτήριο του δρόμου προς Άλλη Μεριά, που οδηγεί προς την Επισκοπή, όπως έγραψε η ΜΑΓΝΗΣΙΑ.
Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστεί στο πόδι και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ζήτησε ακρόαση από τον εισαγγελέα και του είπε για την επίθεση που δέχτηκε από τα σκυλιά.
Ο εισαγγελέας, άκουσε τον πολίτη, ζήτησε να ενημερωθεί το Υγειονομικό, που από την πλευρά του θα ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δήμος Βόλου), ώστε να γίνει περισυλλογή των αδέσποτων σκυλιών, όπου διαπιστωμένα υπάρχει πρόβλημα.
«Θα καταθέσει μήνυση μέχρι τη Δευτέρα»
Η εισαγγελία παρακολουθεί το θέμα, ήδη παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα και διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος που τραυματίστηκε στο πόδι από δάγκωμα σκύλων, σκέφτεται να καταθέσει μήνυση μέχρι τη Δευτέρα.
Σημειώνεται ότι ο άνδρας είχε πάει για περπάτημα με τη σύζυγό του πάνω από τον περιφερειακό του Βόλου προς Άλλη Μεριά και δέχτηκε επίθεση από τα σκυλιά. Ευτυχώς, την ώρα εκείνη, από το σημείο περνούσε ένα αυτοκίνητο, που κόρναρε, διώχνοντας τα αδέσποτα σκυλιά, ενώ ο οδηγός κάλεσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Βόλου.
Στο ίδιο σημείο αγέλη 12 αδέσποτων σκύλων το μεσημέρι της Δευτέρας, επιτέθηκε, έριξε στο δρόμο και τραυμάτισε στο χέρι και στο πόδι μια 70χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από τον πρώην αντιδήμαρχο Ιωλκού Αχιλλέα Καλυβιώτη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τεσσάρων ωρών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.