Πλησιάζει η ώρα για Μπέο, Τσακογιάννη στο «Koriopolis»

Στις 16 Νοεμβρίου θα αρχίσουν οι απολογίες των κατηγορουμένων

Με τις καταθέσεις τριών μαρτύρων υπεράσπισης του πρώην ιδιοκτήτη της Ηλιούπολης Γιώργου Τσακογιάννη και δύο του Θανάση Ντότση, συνεχίστηκε την Τρίτη (30/10) η εφετειακή δίκη του «Koriopolis», στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σήμερα Τετάρτη (31/10) θα ολοκληρωθεί η λίστα με τους μάρτυρες και στην επόμενη συνεδρίαση, που έχει οριστεί για τις 16 Νοεμβρίου, θα αρχίσουν οι απολογίες των κατηγορουμένων.

Τα ονόματα του Αχιλλέα Μπέου και του Γιώργου Τσακογιάννη φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας που από τους 56 κατηγορούμενους απαριθμεί πλέον μόνο 26, αφού αθωώθηκαν 30 λόγω παραγραφής του αδικήματος της «συμμετοχής σε παράνομο στοιχηματισμό». Μεταξύ αυτών οι ποδοσφαιριστές Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κώστας Μενδρινός και ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπαδόπουλος.

Μία ημέρα νωρίτερα, στις 15 Νοεμβρίου, συνεδριάζει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου ο Εισαγγελέας έδρας Χαράλαμπος Τζώνης θα αγορεύσει για την ενοχή ή μη των 30 κατηγορουμένων στην υπόθεση της κάρτας υγείας της ΕΠΟ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.