Σεσημασμένος ο 25χρονος που έκλεψε κινητά τηλέφωνα και τραπεζική κάρτα

Αναβλήθηκε για σήμερα , η δίκη του στο Αυτόφωρο

Σεσημασμένος για κλοπές είναι ο 25χρονος που συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για κλοπές δύο κινητών τηλεφώνων και μιας τραπεζικής κάρτας από καταστήματα στον Βόλο.
Ο νεαρός ρομ οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας και, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε τις κλοπές και δήλωσε χρήστης ναρκωτικών, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί.
Λόγω απουσίας των δύο γυναικών, ιδιοκτητριών των καταστημάτων που έκανε τις κλοπές, η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα Παρασκευή και ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 25χρονος δράστης, το βράδυ της Τρίτης, πήγε σε κατάστημα χαρτικών και οικιακών ειδών στον Βόλο ιδιοκτησίας 41χρονης και έκλεψε από τον πάγκο του καταστήματος, χωρίς να γίνει αντιληπτός, μία συσκευή κινητού τηλεφώνου της υπαλλήλου . Το απόγευμα της Κυριακής, μπήκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Βόλου, ιδιοκτησίας 39χρονης και έκλεψε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, καθώς επίσης και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων της υπαλλήλου. Με την τραπεζική κάρτα πραγματοποίησε συνολικά τέσσερις συναλλαγές, συνολικής χρηματικής αξίας 39,30 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.