Στις 11 Δεκεμβρίου η δίκη των δυο που εγκατέλειψαν την 49χρονη στην Πολυμέρη

Ως υπαίτιοι για την παράσυρση με το ΙΧ τους

Στις 11 Δεκεμβρίου θα περάσουν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου οι δύο υπαίτιοι για την παράσυρση με το ΙΧ τους και εγκατάλειψη της 49χρονης την Κυριακή το απόγευμα, στην οδό Πολυμέρη, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο Νοσοκομείο Βόλου.
Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου διώκεται για σωματική βλάβη από αμέλεια, εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, το οποίο του είχε αφαιρεθεί για μέθη, ενώ ο 36χρονος συνοδηγός για παράλειψη προσφορά βοήθειας.
Το ατύχημα έγινε στις 18.55 της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος, μάρκας Mini Cooper παρέσυρε τη γυναίκα που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, επί των οδών Πολυμέρη – Φιλ. Ιωάννου, στο Βόλο.
Επί τόπου κλήθηκε και πήγε η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, που μετέφερε άμεσα τη γυναίκα στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα στο κεφάλι.
Οι συλληφθέντες δεν σταμάτησαν να βοηθήσουν την γυναίκα και εξαφανίστηκαν. Οι Αρχές, όπως λένε οι πληροφορίες, τους εντόπισαν στα σπίτια τους όπου και τους συνέλαβαν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.