Στις κάλπες σήμερα οι έμποροι του Βόλου- Έως τις 9 το βράδυ οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου

390 τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη

Στις κάλπες κατέρχονται σήμερα οι έμποροι του Βόλου, προκειμένου να αναδείξουν νέα διοίκηση σε τοπικό επίπεδο αλλά και αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία. Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, οι έμποροι μπορούν να ασκούν το δικαίωμα της ψήφου τους και αυτό πρέπει να το κάνουν μαζικά, όπως τόνισε στο magnesianews.gr ο απερχόμενος πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος κ. Απόστολος Οντόπουλος, προκειμένου να καταστεί ο Σύλλογος δυνατός και να μπορεί να διεκδικεί. Να σημειωθεί πως τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη είναι 390, οπότε και έχουν δικαίωμα ψήφου, ωστόσο εάν κάποιο μέλος επιθυμεί να ψηφίσει μπορεί να το κάνει, τακτοποιώντας και σήμερα τις εκκρεμότητές του.

Δύσκολος ο χειμώνας, χρειάζεται συμμετοχή
Για το μήνυμα των εκλογών μίλησε ο κ. Οντόπουλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως ο χειμώνας που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολος γι’ αυτό και οι έμποροι πρέπει να συμμετάσχουν στις εκλογές.
“Επειδή υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα θα πρέπει να υπάρξει μαζική συμμετοχή των εμπόρων. Είναι η ευκαιρία του κάθε έμπορου, ώστε με την ψήφο του να στείλει το μήνυμά του. Η συμμετοχή είναι το κλειδί για να έχουμε έναν δυνατό Σύλλογο, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα για το εμπόριο. Καλούμε τους εμπόρους σε μαζική συμμετοχή, να ψηφίσουν κατά συνείδηση αρκεί όμως να συμμετέχουν στη διαδικασία για να καταστεί ο Σύλλογος και πάλι δυνατός και να επιβραβεύσουν τη δουλειά που γίνεται σ’ αυτή την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, που το ζητούμενο είναι η ενότητα”, επεσήμανε.

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά ο κ. Οντόπουλος ανέφερε πως υπάρχει κινητικότητα στη μετεγκατάσταση επιχειρήσεων κυρίως για μείωση κόστους. Υπάρχουν επιχειρήσεις που περνούν μια πολύ δύσκολη περίοδο, όμως ο κύριος όγκος των λουκέτων αποφεύχθηκε, καθώς σ’ αυτό βοήθησαν και τα μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία όμως δεν είναι επαρκή, απλά παρέτειναν τη ζωή κάποιων επιχειρήσεων.
” Το μεγάλο στοίχημα όμως είναι τι θα γίνει από δω και πέρα, τι στήριξη θα υπάρχει στο εξής καθώς τα πράγματα είναι δύσκολα, ειδικά τώρα που θα δούμε και τα αποτελέσματα του τουρισμού, αλλά και τα προβλήματα που έχει η εστίαση. Τα προβλήματα θα είναι πολλά. Έχουμε έναν χειμώνα πολύ δύσκολο”, κατέληξε ο ίδιος.
Να σημειωθεί πως η διαδικασία έχει ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα συνεχιστεί μέχρι τις 9 το βράδυ. Οι έμποροι μπορούν να ψηφίσουν στον ισόγειο χώρο στην οδό Σπ. Σπυρίδη 66 (μεταξύ Σωκράτους& 28ης Οκτωβρίου).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.