Συνεχίζει ο ανοιξιάτικος καιρός στη Μαγνησία…

Ήπιες τοπικές βροχές την Παρασκευή. Εκτίμηση για καλό καιρό την ημέρα της Πρωτομαγιάς

Σε ανοιξιάτικα επίπεδα θα συνεχίσει να κινείται ο καιρός για το υπόλοιπο της εβδομάδας, μέχρι και την Παρασκευή, όπου θα σημειωθούν μικρές αστάθειες που θα προκαλέσουν ήπιες βροχές, σύμφωνα με τον κ. Φάνη Τακούδη, Μετεωρολόγο του Μ.Σ. «Αλέξανδρος Τακούδης», χωρίς όμως να μεταβάλλουν σε μεγάλο βαθμό τις θερμοκρασίες.
Αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη, συνεχίζουν οι καλές καιρικές συνθήκες. Ο καιρός αναμένεται αίθριος, με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί ασθενείς και τη θερμοκρασία στον Βόλο να κυμαίνεται από τους 16.0°C έως τους 25.0°C.
Οι ίδιες συνθήκες θα επικρατήσουν και την Πέμπτη, με τον καιρό να είναι αίθριος, με την παρουσία όμως συννεφιάς στα βόρεια του νομού. Από το απόγευμα της ίδιας μέρας ο καιρός σιγά σιγά αρχίζει και μεταβάλλεται. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους και η θερμοκρασία στην πόλη του Βόλου θα κυμαίνεται από τους 14.0°C έως τους 24.0°C.
Την Παρασκευή αναμένονται αραιές συννεφιές, οι οποίες κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι έως μέτριοι, με τον υδράργυρο να «πέφτει» σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, καθώς στον Βόλο θα κυμαίνεται από τους 15.0°C έως τους 20.0°C.
Ίδιο θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού και το Σάββατο με συνδυασμό συννεφιάς και ήλιου και μικρή πιθανότητα βροχής. Συγκεκριμένα, αναμένονται συννεφιές, πυκνότερες στα ανατολικά του νομού, και πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί-βορειοανατολικοί έως μέτριοι. Η θερμοκρασία στον Βόλο θα κινηθεί από τους 15.0°C έως τους 22.0°C.
Την Κυριακή ο καιρός βελτιώνεται, καθώς εξασθενούν οι βόρειοι άνεμοι με αποτέλεσμα να ανέβει πάλι η θερμοκρασία, όχι όμως στα επίπεδα του Πάσχα. Ο κ. Τακούδης εκτιμά ότι και ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς θα γίνει με αίθριο καιρό, περισσότερα στοιχεία όμως αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.