Συνεχίζεται σήμερα το “3ο Συνέδριο Ανάπτυξης”

Με τον τίτλο «Σχεδιάζουμε τη Μαγνησία της επόμενης εικοσαετίας»

Με τέσσερις υπουργούς, αλλά και βουλευτές, τεχνοκράτες, πανεπιστημιακούς, προέδρους και εκπροσώπους φορέων και οργανισμών, της αυτοδιοίκησης αλλά και εταιρειών, ερευνητές, βιομηχάνους, επιχειρηματίες, αλλά και τους ίδιους τους συμπολίτες, ο «Όμιλος Καρεκλίδη», με την υποστήριξη της 24MEDIA, συζητά ανοικτά και προτείνει μέσα από το «3ο Συνέδριο Ανάπτυξης» που διοργανώνει, με τίτλο «Σχεδιάζουμε τη Μαγνησία της επόμενης εικοσαετίας», που ξκίνησε χθες Σάββατο και συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα – Ergon Showground στο Βόλο. Στόχος του συνεδρίου, είναι μέσα από μία ανοικτή συζήτηση και κατάθεση απόψεων, να διερευνήσει τις προοπτικές ανάπτυξης της Μαγνησίας για τα επόμενα 20 έτη, ενώ θα τεθούν τα κύρια και καίρια ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη του τόπου ως παραγωγικό πρότυπο, αλλά και στην ανάδειξη του ως οικονομική δύναμη στη Θεσσαλία. Σημαντικό μάλιστα στοιχείο που προστίθεται στο διάλογο, είναι οι έντυπες απόψεις που έχουν κατατεθεί ήδη και περιλαμβάνονται στο ένθετο «Διάλογος», που περιλαμβάνεται στη σημερινή έκδοση της «Μαγνησίας».
Πρόκειται για ένα πολυθεματικό όπως έχει σχεδιαστεί συνέδριο, όπου θα αναπτυχθούν απ΄τους συμμετέχοντες ομιλητές, όλες οι πτυχές που αφορούν στην ανάπτυξη μιας περιοχής όπως η Μαγνησία, αποτελώντας μια παρακαταθήκη παράλληλα για το μέλλον, αλλά και ένα χρήσιμο «εργαλείο» για όλους όσοι θέλουν να επενδύσουν άμεσα, στην ανάπτυξη του τόπου μας.
Παράλληλα, πέρα από όσα αναπτυχθούν από τους ομιλητές, θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να θέσουν ερωτήματα, αλλά και προτάσεις- λύσεις (ανά θεματική ενότητα), οι οποίες μπορεί να αξιοποιηθούν επίσης, για την ουσιαστική ανάπτυξη του νομού.
Η έναρξη έγινε χθες, ενώ η συνέχεια θα δοθεί σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 (10:30 Υποδοχή με καφέ) στις 11 το πρωί, με «Προτάσεις για την ανάπτυξη της Μαγνησίας» και ακολουθεί στις 12 το μεσημέρι, «Ο ρόλος της τεχνολογίας – καινοτομίας στην ανάπτυξη της περιοχής». Η είσοδος είναι ελεύθερη και προσκαλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στο διάλογο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.