Τέλος αγωνίας για τους υποψηφίους των πανελλαδικών και της Μαγνησίας

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα , πως μπορούν να ενημερωθούν οι υποψήφιοι

Τελειώνει σήμερα το άγχος και η αγωνία για τους εκατοντάδες υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων στη Μαγνησία, καθώς όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη 1 το μεσημέρι.
Οι υποψήφιοι τόσο των ΓΕΛ όσο και των ΕΠΑΛ μπορούν να ενημερωθούν για τις βαθμολογίες τους στα λύκειά του, όπου θα αναρτηθούν εκτυπωμένες οι λίστες με τους κωδικούς του κάθε υποψήφιου.
Παράλληλα, θα μπορεί κανείς να δει τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr/ , ενώ θα σταλούν στους υποψηφίους μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.
Τέλος, όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα τους από την online εφαρμογή του ΥΠΑΙΘΑ πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Ευνοϊκή ρύθμιση για πλημμυροπαθείς

Εξάλλου, την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι προωθείται από το Υπουργείο ευνοϊκή ρύθμιση για τους πλημμυροπαθείς υποψηφίους της Θεσσαλίας και ειδικότερα της Μαγνησίας. Η απόφαση η οποία θα ρυθμίζει ειδικό ποσοστό 2% με το οποίο θα γίνει η εισαγωγή στα ΑΕΙ μαθητών από τη Θεσσαλία, θα εκδοθεί τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, όπως δήλωσε στη Βουλή η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρ. Κοντοτόλη.
Στο μεταξύ η ΜΑΓΝΗΣΙΑ θα φιλοξενήσει στο magnesianews.gr και στο φύλλο του Σαββάτου τους υποψηφίους που αρίστευσαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Εάν είστε κι εσείς ένας από αυτούς/αυτές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2421085531 ή με email στο [email protected] .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.