«Θόλωσε» το μυαλό από τα ναρκωτικά και διέρρηξε κατάστημα στον Βόλο…

Ένας 41χρονος που κατέγραψε η κάμερα pet shop και συνελήφθη

«Θολωμένος» από τα ναρκωτικά χάπια που πήρε, ενώ τα είχε σταματήσει για ένα χρόνο, δήλωσε ο 41χρονος Βολιώτης, που συνελήφθη χθες τα ξημερώματα για κλοπή σε pet shop στο Βόλο, αφού προηγουμένως εντοπίστηκε από την καταγραφή της πράξης τους σε κάμερα.
Ο άνδρας μπήκε, από ξεκλείδωτη πόρτα σε κατάστημα pet shop ιδιοκτησίας μιας 31χρονης και έκλεψε από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των 200 €.
Η ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε την κλοπή νωρίς το πρωί και αναγνώρισε τον δράστη, από το καταγραφικό σύστημα – κάμερα κλειστού κυκλώματος, που υπάρχει στο κατάστημά της.
Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε ποσό 170 € που αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια και ο ίδιος καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.
Ο κατηγορούμενος κατέθεσε στο Δικαστήριο, ότι πήρε ναρκωτικά χάπια, μετά από ένα χρόνο, το μυαλό του θόλωσε και έκανε την κλοπή, που ήταν παρενέργεια και δεσμεύτηκε ότι δεν θα ξαναγίνει.
Ωστόσο όταν ο πρόεδρος έδρας του είπε ότι και στο παρελθόν είχε συλληφθεί και είχε καταδικαστεί για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών, ο 41χρονος είχε ότι κάνει προσπάθειες να απεξαρτηθεί μόνος, έχει μπει σε μια σειρά και δεν θέλει να μπει στη φυλακή ξανά.
Ο ίδιος τόνισε ότι μπήκε στο κατάστημα από ξεκλείδωτη πόρτα και παραδέχτηκε την ενοχή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.