Τι είπαν Βορίδης – Μπουκώρος στη Σκιάθο για το Βόλο και τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ποιον θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία τοπικά;

Πριν από λίγες βρέθηκε στη Σκιάθο μεγάλη πολιτική παρέα και ωτακουστής μας μετέφερε φρέσκα νέα. Την πολιτική παρέα αποτελούσαν οι Βουλευτές της ΝΔ Μάκης Βορίδης και Χρήστος Μπουκώρος με συνάδελφο δημοσιογράφο και ο δικηγόρος Βόλου Κώστας Παπαδόπουλος με την σύζυγό του, ιδιαιτέρα του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρου, κα Μαρία Μηλίνη.
Πρώτο πιάτο στο μενού ήταν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στο Βόλο και φυσικά το τι θα στηρίζει η ΝΔ και πως θα αντιμετωπιστεί ο Αχιλλέας Μπέος. Στην παρέα που προστέθηκαν και Σκιαθίτες, ο Χρήστος Μπουκώρος τόνιζε ότι η απόφαση που έχει πάρει, που είναι και απόφαση της ΝΔ, είναι να στηριχθεί η πρόεδρος του ΤΕΕ πολιτικός μηχανικός Νάνσυ Καπούλα από όλη την παράταξη αλλά και να υπάρξουν συνεργασίες με άλλες πολιτικές δυνάμεις.
Όπως ειπώθηκε στη συζήτηση, η ΝΔ θεωρεί τοξική την υποψηφιότητα του Αχιλλέα Μπέου και θα καλέσει όλα της τα στελέχη να υποστηρίξουν την επιλογή του κόμματος. Σ’ αυτό συμφώνησε και ο Κ.Παπαδόπουλος, αλλά και η κα Μηλίνη, ενώ ο Μάκης Βορίδης τόνιζε ότι η ΝΔ πρέπει να είναι ενωμένη στις αυτοδιοικητικές εκλογές και ως κυβερνών κόμμα στο μέλλον να εκλέξει όσο περισσότερους δημάρχους μπορεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.