Βρέθηκε νεκρός ο 60χρονος που αναζητούνταν

Μέσα στο αυτοκίνητό του στο δρόμο προς την Κάπουρνα

Νεκρός, στο δρόμο που οδηγεί προς τις Γλαφυρές βρέθηκε ο 60χρονος συνταξιούχος και πατέρας δύο παιδιών Γιώργος Γιαβής που αγνοούνταν, όταν έφυγε από το σπίτι του, στη Ν. Δημητριάδα το πρωί της Δευτέρας. σύμφωνα με ενημέρωση που είχε από την Αστυνομία, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στις 12 το μεσημέρι, από τους αστυνομικούς, ενώ στις περιοχές των Μελισσατίκων και του Φυτόκου γινόταν παράλληλες έρευνες από την Πυροσβεστική και την εθελοντική ομάδα Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων.
Στο σημείο πηγαίνουν αξιωματικοί της Αστυνομίας, ενώ ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τη σορό του στο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονταν και σήμερα οι έρευνες της Αστυνομίας και των εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, για τον εντοπισμό 60χρονου συνταξιούχου Γιώργου Γιαβή, ο οποίος εξαφανίστηκε την Δευτέρα το πρωί από το σπίτι του στη Ν. Δημητριάδα με το αυτοκίνητό του.

Περίπου 20 εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, μέχρι αργά χθες το βράδυ ερευνούσαν διάφορα σημεία στην πόλη του Βόλου, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα από τους εθελοντές και την Αστυνομία, αξιοποιώντας κάθε πληροφορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κινητό του 60χρονου ήταν σε λειτουργία μέχρι και την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι και έκτοτε δείχνει ότι βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Η 52χρονη σύζυγός του ενημέρωσε την Αστυνομία χθες Τετάρτη, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί στη Γραμμή Ζωής Silver Alert, ο 60χρονος Γιώργος Γιαβής, την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μπλε κοντομάνικη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ το αυτοκίνητό του είναι ένα HYUNDAI ACCENT μαύρο με πινακίδες ΥΝΖ 3237.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό εξαφάνισης ανθρώπου από τη συνοικία Ν. Δημητριάδας, καθώς ένας 87χρονος που είχε χαθεί από την περασμένη Πέμπτη, τελικά βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή έξω από την Αργαλαστή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.