1-0 η Αγία Άννα τον Πύρασο και η αγωνία κορυφώνεται στην Α’ ΕΠΣΘ (φωτογραφίες)

Στον έναν βαθμό η διαφορά στη βαθμολογία των πλέι οφ

Με τέρμα στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης, η Αγία Άννα πήρε τη νίκη ως γηπεδούχος στο «Παντελής Μαγουλάς» απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας των πλέι οφ Πύρασο Νέας Αγχιάλου και έτσι η αγωνία κορυφώνεται, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, καθώς ο Πύρασος παραμένει πρωτοπόρος με 27 βαθμούς, αλλά η Αγία Άννα πλέον ακολουθεί με 26!

Πέρα από τις προειδοποιητικές βολές εκατέρωθεν, πιο κοντά στο γκολ έφτασε ο Πύρασος στο πρώτο μέρος, αφού στο 38’ ο Αραπίτσας είχε δοκάρι σε απόπειρα σέντρας, με τον Φλίγκο τελικά να μπλοκάρει.

Το γκολ όπως προαναφέραμε σημείωσε ο Παπαδημητρίου στο 84’, για το τελικό 0-1, πλασάροντας τον Φλίγκο. Από την άλλη ο Πύρασος το πάλεψε ακόμη και με το σκορ σε βάρος του, και στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι (οριζόντιο) σε σουτ του Καραγιώργου.

Αγία Άννα (Τσουρέλης): Φλίγκος, Καλαμίδας, Βέργος, Χατζητρακόσιας (65’ Ματθαίου), Τσιουρέλης (58’ Κόκας), Κορέτας, Χολέβας, Πετράκος, Σέττος (38’ Τσελέπης), Παπαδημητρίου, Τζοβάρας.

Πύρασος (Σιαμέτης): Κεφαλάς, Παπαδόπουλος, Μιχόπουλος, Αγιασιώτης, Μπασδάνης (88’ Καραγιώργος), Βλάχος (83’ Θεοδωρόπουλος), Αραπίτσας, Οικονόμου, Ζάχος (75’ Φουρκιώτης), Ροτζέριο, Μπόλης.

Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.