1-0 ο Ολυμπιακός Βόλου τον ΓΣ Αλμυρού, κρατώντας μόνο τους βαθμούς

Ανούσιο το δεύτερο μέρος, καλύτερο το πρώτο

Σε μία αναμέτρηση που σίγουρα και οι δύο ομάδες θα θέλουν να ξεχάσουν άμεσα, καθώς δεν μένουν και πολλές ποδοσφαιρικές αναμνήσεις από αυτή, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 1-0 σε βάρος του ΓΣ Αλμυρού, για να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στη συλλογή του.

Το γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου σημείωσε ο Τασιούλης στο 9′, με τις δύο ομάδες να έχουν και από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος. Αυτό το πρώτο 45λεπτο ίσως ήταν και το πιο ενδιαφέρον, αφού το δεύτερο δεν επιφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε με δύο απουσίες, αφού ο Τζέκα ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Σέττος δεν μπορούσε να είναι στην αποστολή, μιας και έχασε συγγενικό του πρόσωπο.

Από την άλλη ντεμπούτο έκανε ο Αργεντίνος Ματέα, ωστόσο ο χρόνος που αγωνίστηκε δεν είναι αρκετός για να μπορεί να βγάλει κανείς συμπεράσματα για την αγωνιστική του αξία.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Δοκάρι, γκολ, δοκάρι…

Η ομάδα του Αλμυρού είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, καθώς στο 5′ ο Μακρής έφυγε στην αντεπίθεση για να σουτάρει από διαγώνια δεξιά και να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σταυράκη.

Όμως στο 9′ ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε στο 1-0, με τον Κακάμη να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και την μπάλα να φτάνει στον Τασιούλη, ο οποίος έκανε το σουτ για να σκοράρει έτσι για την ομάδα του.

Το παιχνίδι στη συνέχεια είχε κίνηση, κυρίως με πρωτοβουλίες του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά οι τελικές προσπάθειες και πάλι έλειπαν. Βέβαια στο 27′ ο Σκοπελίτης έκανε ένα σουτ, για να αποκρούσει ο Κοντογεωργάκης και στη συνέχεια η άμυνα της ομάδας του Αλμυρού έδιωξε την μπάλα, για να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Για τον ΓΣ Αλμυρού από την άλλη, ο Σκούπρας στο 30′ έκανε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Το τέλος είχε και δοκάρι για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού στο 45′ ο Ντόντα έκανε το λάθος, με τον Αναστασίου να βγαίνει απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και να προσπαθεί να τον ντριμπλάρει, για να κάνει τελικά το πλασέ, αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του ΓΣ Αλμυρού.

Ο Μακρής στο 47′ προσπάθησε να βάλει τον Αλμυρό και πάλι στο παιχνίδι, αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε, όπως έδειξε ο διαιτητής, την μπάλα άουτ.

Χωρίς πολλές φάσεις

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχιζε να φαίνεται να έχει τον έλεγχο του αγώνα, αν και στο 55′ ο Νάστας εκτέλεσε το φάουλ για τον ΓΣ Αλμυρού για να αναγκάσει τον Σταυράκη να διώξει σε κόρνερ. Βέβαια το παιχνίδι δεν έδειχνε να έχει ιδιαίτερη ουσία από την αρχή του δεύτερου μέρους, με τους φιλοξενούμενους να μην απειλούν και τους γηπεδούχους να μην φαίνονται συγκεντρωμένοι.

Από το 75′ και μετά απλά η ομάδα του Αλμυρού ανέβασε λίγο στροφές, αλλά δεν μπορούσε να βρει εύκολα την τελική μπαλιά. Από την άλλη στο 83′ ο Νούσιος βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει.

Αυτή ήταν ίσως και η τελευταία φάση που αξίζει να καταγραφεί, χωρίς να προκύπτει κάτι περισσότερο από εκεί και πέρα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης, Κάκαμης, Σκοπελίτης (73′ Καρατσόλης), Κούλπας, Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Κυρίτσης Θ., Μπλατσέρης (81′ Ματέα), Τασιούλης (73′ Κατσαγεωργίου), Αναστασίου (73′ Νούσιος), Πετράκος (81′ Παπαϊωάννου).

ΓΣ Αλμυρού (Καπελιάνης): Κοντογεωργάκης, Σώκος, Γιαννακόπουλος, Ντόντα (85′ Ρέψης), Χατζηλιάδης, Σκούπρας, Αναδολού, Μακρής, Μπασαγιάννης (81′ Τσιάτσιος), Ζαφειρίου, Νάστας (73′ Σταθάκος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.