Συνέχεια στο σερί …σημαίνει 2η θέση για τη Νίκη!

Το νικηφόρο σερί της θέλει να συνεχίσει και σήμερα (14:45) παίζοντας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για την Super League 2 στην Αριδαία με τον Αλμωπό.

Βλέποντας χθες τον Ηρακλή (20 β.) να την προσπερνά και την Αναγέννηση Κ. να την φτάνει στους 19 και την ΑΕΛ να είναι στους 22 β. και να κάνει ρεπό, η Νίκη με “διπλό” στην Αριδαία την “πιάνει” στην 2η θέση της βαθμολογίας!

Η Νίκη έχει πέντε νίκες στα τελευταία πέντε ματς, αλλά το σημερινό παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του, καθώς και ο Αλμωπός έχει να χάσει από τον Δεκέμβριο και η Βολιώτικη ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας στην Αριδαία !

Στο παιχνίδι με τον Αλμωπό η Νίκη Βόλου θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Πασχάλη Κάσσο, ενώ στην διάθεση του προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλου επιστρέφει ο Γιώργος Δεληζήσης, αλλά όχι και οι Νέτι Μέτσε Αντώνης Αναστασίου και Χρήστος Γρομητσάρης που έμειναν εκτός.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Λογαράς, Ανδρέου, Δεληζήσης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Τσουκαλάς, Κριμιτζάς, Μορέιρα, Μπάλλας, Ολαϊζόλα, Μιλούνοβιτς, Μιράντα, Ροχάνο, Σιαφά, Τζιώρας.

Τον αγώνα Αλμωπός Αριδαίας – Νίκη Βόλου σήμερα, στις 14:45, στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, θα διευθύνει ο Μάριος Σιντόρης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ενώ προχθές η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είχε ζητήσει επίσημα από την ΚΕΔ την αντικατάσταση του Αχ. Αναστασιάδη από τις Σέρρες που ορίστηκε  Α’ Βοηθός .

Tο πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Μακεδονικός – Αναγέννηση Καρδίτσας    0-0

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’      1-0

ΣΗΜΕΡΑ (14:45)

Παναθηναϊκός Β’ – Διαγόρας Γ

Πανσερραϊκός – Ηρακλής Λάρισας

Αλμωπός Αριδαίας – Νίκη Βόλου

Βέροια ΝΠΣ – Απόλλων Πόντου

23/1: Θεσπρωτός ΑΣ – Απόλλων Λάρισας

Ρεπό: ΑΕ Λάρισας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πανσερραϊκός 10 αγ.  25 β.

ΠΑΟΚ Β’ 11     22

ΑΕ Λάρισας 11     22

ΠΟΤ Ηρακλής 11     20

Νίκη Βόλου 10     19

Αναγ. Καρδίτσας 11     19

Μακεδονικός 11     15

Παναθηναϊκός Β’ 10     14

Αλμωπός Αριδαίας 11     14

Διαγόρας ΓΣ 10 13

Βέροια  10  10

Απόλλων Πόντου 11 10

Απόλλων Λάρισας 10  9

Ηρακλής Λάρισας 10  7

Θεσπρωτός  11  3

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.