30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου το F4 του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Με τη συμμετοχή και του Ίωνα Βόλου

Δεν έχουν κλείσει ακόμη οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τέσσερις συνολικά θεσσαλικές ομάδες μπάσκετ όσον αφορά το κύπελλο ΕΣΚΑΘ, αφού το Final Four για την περίοδο 2022-23 θα διεξαχθεί από 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα!

Η διοργάνωση του Final Four πήγε για μία ακόμη χρονιά πίσω χρονικά, αφού έπρεπε από τη μία να κλείσουν τα πρωταθλήματα και ενώ θεσσαλικές ομάδες είχαν υποχρεώσεις στα πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα. Από την άλλη ήρθε στο προσκήνιο και η διαδικασία των εκλογών για ανάδειξη νέου ΔΣ, οπότε η διοργάνωση μετατέθηκε για το τέλος του φετινού καλοκαιριού και πριν ανοίξει η αυλαία για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2023-24).

Υπενθυμίζεται ότι από πλευράς Μαγνησίας στα ημιτελικά του κυπέλλου θα πάρει μέρος ο Ίωνας Βόλου, ενώ θα συμμετέχουν επίσης η ΑΕΛ (που ανέβηκε ως πρωταθλήτρια Α1 ΕΣΚΑΘ στη National League 2), η Τρίκαλα 14-Φούντας αλλά και ο Νέος Κεραυνός Λάρισας.

Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Τρικαλινού προπονητή Χρήστου Γκότα, που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2021 χτυπημένος από τον κορωνοϊό σε ηλικία μόλις 49 ετών…

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.