Άδεια λειτουργίας δύο ετών για το Πανθεσσαλικό

Το θέμα της αδειοδότησης των γηπέδων και γενικότερα των αθλητικών εγκαταστάσεων αρχίζει να απασχολεί τις Αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την αρχή να γίνεται στον Βόλο με το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίαςε αποφάσισε και υπέγραψε για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας για δύο (2) έτη, της αθλητικής εγκατάστασης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου (κτηριακό συγκρότημα κυρίως στάδιο), επισημαίνοντας τη χωρητικότητα των 22.189 θέσεων εκ των οποίων οι 6.800 θέσεις είναι στεγασμένες με μεταλλικό στέγαστρο και έχει καταταγεί στην κατηγορία Γ2.

Σύμφωνα και με την απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, η εγκατάσταση μπορεί να φιλοξενήσει τα αθλήματα του ποδοσφαίρου και του στίβου, επίσης θα πραγματοποιούνται αγώνες και προπονήσεις των ανωτέρω αθλημάτων. Η άδεια αυτή ισχύει για δύο (2) χρόνια εφόσον πριν τη λήξη του πρώτου έτους κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.