Ακτσιαλής στο «Magnesiasports»: «Μπορεί το κάτι παραπάνω η Κ20 της Νίκης στο F4»

Το «κυανόλευκο» όνειρο συνεχίζεται στο πρωτάθλημα της SL2

Περιμένοντας την κλήρωση για να μάθουν τον αντίπαλό τους στο Final Four του πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2, οι νεαροί παίκτες της Νίκης Βόλου συνεχίζουν να ονειρεύονται μετά και την πρόκριση επί της Βέροιας, και όπως αναφέρει και ο προπονητής τους Γιάννης Ακτσιαλής στο «Magnesiasports» τα «κυανόλευκα» όνειρα δεν έχουν ταβάνι!

«Είμαστε καλά και έχουν ταιριάξει καλά τα παιδιά στην ομάδα» είναι το πρώτο σχόλιο του Γιάννη Ακτσιαλή στην επικοινωνία που είχε μαζί του το «Magnesiasports» και συμπληρώνει ότι: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τα παιδιά και για την πρόκριση γιατί αποτελεί επιστέγασμα της όλης προσπάθειας που έχουν κάνει έως τώρα. Θεωρώ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο».

Μάλιστα, ο τεχνικός της Κ20 της Νίκης Βόλου αναφέρει αυτό που επισημαίνεται αρχικά, ότι δηλαδή οι στόχοι των παικτών του πλέον δεν περιορίζονται. «Είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Κ20 και για να βρισκόμαστε εκεί σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά όλοι μας και από την πλευρά μας θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί» αναφέρει ο νεαρός τεχνικός, που με τη δουλειά του τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι από τον Βόλο και τη Μαγνησία γενικότερα δεν μπορούν να βγουν μόνο αθλητές αλλά και προπονητές!

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.