Αλλάζει η Νίκη Βόλου με πιθανές προσθαφαιρέσεις

Ενώ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Πρωτέα Γρεβενών

O B’ γύρος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών αρχίζει το ερχόμενο Σάββατο 7 Ιανουαρίου, με τη Νίκη Βόλου να επιστρέφει στη δράση, έχοντας ν’ αντιμετωπίσει τον Πρωτέα Γρεβενών εκτός έδρας, ωστόσο απομένει να ξεκαθαρίσει 100% και επισήμως το ποιοι παίκτες θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Προπονήσεις πραγματοποιούνται μεν αλλά από τη μία οι γιορτές, από την άλλη οι τραυματισμοί και από μία ακόμη πλευρά οι πιθανές αποχωρήσεις αλλάζουν κάπως τη σύνθεση του δυναμικού της Νίκης Βόλου. Ξεκινώντας με τα πιο… απλά, ο Σάκης Κουτίνας έκανε ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι για φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά πήρε και ως… αναμνηστικό ένα διάστρεμμα στο τέλος, με αποτέλεσμα εδώ και αρκετές ημέρες να μην έχει προπονηθεί. Άγνωστο παραμένει αν θα είναι 100% έτοιμος, ή τουλάχιστον σε ένα καλό ποσοστό για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και άλλα θέματα που έχουν ανοίξει. Κατ’ αρχάς όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Παναγιώτη Σπηλιόπουλο που εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στις τάξεις της Νίκης Βόλου, με τις δύο πλευρές να είναι σε συζητήσεις για ένα «βελούδινο διαζύγιο». Δεν είναι μόνο αυτός όμως που υπάρχει περίπτωση ν’ αποχωρήσει, καθώς την ίδια στιγμή ο Παναγιώτης Ζησόπουλος μπορεί να δοθεί δανεικός, με στόχο τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Για την περίπτωση αυτή είχε υπάρξει στο πρόσφατο παρελθόν ενδιαφέρον από την ομάδα της Αγριάς, όσο στην τεχνική ηγεσίας της τουλάχιστον βρισκόταν ο Γιώργος Κοσμάτος. Από την άλλη, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εσχάτως είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη και η ομάδα της Ανόρθωσης Βόλου.

Συγχρόνως υπάρχει μία πιθανότητα και ο νεαρός Κουτσομπόρης να αποχωρήσει από το δυναμικό της Νίκης Βόλου, προκειμένου να επιστρέψει στην ΑΕΒ Διμηνίου απ’ όπου προέρχεται, και αν συμβούν όλα τα προαναφερθέντα, τότε θα μιλάει κανείς για τρεις αποχωρήσεις από το δυναμικό της ομάδας. Αυτό αναγκαστικά σημαίνει ότι οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να κινηθούν για παίκτες.

Η θέση του Ζησόπουλου μπορεί να καλυφθεί όπως εκτιμάται εκ των έσω, με τη μεγαλύτερη δραστηριοποίηση των Σπανόπουλου και Ιντό, ενώ το πιθανό κενό του Κουτσομπόρη μπορεί να καλυφθεί με παίκτη από το εφηβικό τμήμα. Στους γκαρντ πάλι φαίνεται ότι έχουν γίνει κάποιες κινήσεις, με τους «κυανόλευκους» να χτυπούν την πόρτα του συλλόγου Τρίκαλα 14 Φούντας, για την περίπτωση του νεαρού Χρήστου Μπουντούρη (2004, 1.93 μ.), αλλά δεν φαίνεται να προχώρησαν οι συζητήσεις. Πάντως, δείχνει να προκρίνεται λύση από την ευρύτερη περιοχή για την κάλυψη της θέσης του Ζησόπουλου, εάν βέβαια προκύψει όντως κενό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.