Αναγκαίοι οι βαθμοί σε όλα τα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά την εντός έδρας ήττα και από την Καβάλα

Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες για παραμονή, αλλά με οκτώ αγώνες μπροστά του (επτά αγωνιστικές συν ένα ρεπό για το φινάλε της φετινής Super League 2 και ένα εξ αναβολής με αντίπαλο τον Πιερικό), ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα πρέπει να ολιγωρήσει σε καμία περίπτωση από εδώ και πέρα, και παράλληλα με την κατάκτηση βαθμών θα πρέπει να πείσει και τον κόσμο, κάτι που δεν έκανε στο παιχνίδι με την Καβάλα, από την οποία ηττήθηκε 0-2.

Οι βαθμολογικοί συσχετισμοί προς το παρόν παραμένουν διαχειρίσιμοι, αρκεί ο Ολυμπιακός Βόλου να σταματήσει να πετάει βαθμούς. 16ος και προτελευταίος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά ο 13ος Πιερικός που είναι ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει 23. Μία νίκη διαφορά λοιπόν, και δύο από τη 10η θέση, όπου βρίσκονται Απόλλων Πόντου και Απόλλων Λάρισας με 26 βαθμούς έκαστος.

Αν όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να πάρουν βαθμούς απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου και την Καβάλα, πώς θα μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία; Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός Βόλου δεν καλείται να παλέψει για να πάρει κάτι, ούτε υπάρχει ήττα εντός προγράμματος. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντός έδρας παιχνίδια με Νίκη Βόλου, Τρίκαλα και Απόλλωνα Λάρισας, και μακριά από τη Νεάπολη αρχής γενομένης αύριο Τετάρτη με τον Αλμωπό Αριδαίας, καθώς και με τους ΠΑΟΚ Β’, ΑΕΛ, ΟΣΦΠ Β’ και το εξ αναβολής παιχνίδι για την 23η αγωνιστική με τον Πιερικό. Οπότε καλούνται και να κερδίσουν πρωτίστως, αλλά και μέσω νικών να πείσουν…

Με απουσίες στην Αριδαία

Η προσοχή των «ερυθρόλευκων» αναγκαστικά στρέφεται στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας (30/03, 15:00), με τα προβλήματα ωστόσο να έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Δεδομένη είναι η απουσία του Ιγκόρ Φιλίποβιτς, που καλείται να εκτίσει ποινή λόγω καρτών και έχει ήδη δηλωθεί για τον αγώνα στην Αριδαία. Από την άλλη, ο Στάμος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Καβάλα και στο πρώτο μέρος στο κεφάλι, όντας αμφίβολος. Αν απουσιάσει και αυτός, ο Τίμος Καβακάς θα πρέπει να βρει τρόπο για να καλύψει τα κενά στο κέντρο της άμυνας, κάτι που δεν θα είναι και τόσο εύκολο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.