Ανακοινώθηκε από τη Ζέμουν ο Ράτκο Ντόστανιτς

Ο Ράτκο Ντόστανιτς αποτελεί παρελθόν από τη Νίκη Βόλου, αφού ανακοινώθηκε από τη Ζέμουν της Σερβίας, η οποία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της χώρας, με σκοπό την άνοδο.

Ο 59χρονος Σέρβος έδωσε τα χέρια με την ομάδα της πατρίδας του και φωτογραφήθηκε μαζί με τον νέο τεχνικό διευθυντή της Ζέμουν, Γκόραν Σέλαρ.

To σερβικό σάιτ mozzartsport.com  σε σημερινό του δημοσίευμά του με τίτλο «Νέοι άνθρωποι για τον νέο στόχο. Ντόστανιτς και Σέλαρ για την επιστροφή της Ζέμουν στη Σούπερ Λιγκ» αναφέρει ότι η Ζέμουν από σήμερα έχει νέο τεχνικό διευθυντή και νέο προπονητή. Και συνεχίζει: Η ήττα από την Ντινάμο και  ισοπαλία με τη Ραντ στέρησε και τις τελευταίες ελπίδες από τη Ζέμουν, για να μείνει στη Σούπερ Λιγκ. Υπάρχει όμως πίστη στην ομάδα πως δε θα είναι για πολύ καιρό στη δεύτερη κατηγορία. Ήδη από σήμερα νέος προπονητής είναι ο Ράτκο Ντόστανιτς και νέος τεχνικός διευθυντής, οι οποίοι έθεσαν ως μοναδικό στόχο να επιστρέψει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ  (η απόδοση έγινε από το magnesiasports).

Αναφορά γίνεται και στο www.telegraf.rs , όπου επισημαίνεται ότι καινούργιος προπονητής στη Ζέμουν είναι ο Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος ήρθε στη Ζέμουν από τη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας και τον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλλον έπεσαν λίγο έξω οι Σέρβοι δημοσιογράφοι.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.