Αναμονή για τα αποτελέσματα της συνάντησης επιτροπής SL2-Aυγενάκη

Με πιθανή την έναρξη του πρωταθλήματος το σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου

Τα αποτελέσματα της συνάντησης ανάμεσα στην επιτροπή της SL2 και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη περιμένουν τα μέλη και το ΔΣ της Λίγκας, καθώς μέχρι και αύριο 1η Μαρτίου ήταν ο χρόνος που είχε δοθεί στα μέλη της για να ολοκληρώσουν τις επαφές, ενώ η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου (18:00) σύμφωνα με πληροφορίες του «Magnesiasports».

Την ίδια στιγμή που οι ομάδες της Λίγκας περιμένουν να δουν αν οι 70 χιλιάδες ευρώ για την κάθε ΠΑΕ θα γίνουν 150 χιλιάδες ευρώ, όπως έχει αναφέρει η πλευρά του ισχυρού άνδρα των Χανίων, κου Ροκάκη, ενώ την επιτροπή απαρτίζουν μεταξύ άλλων και οι κκ Παπακωνσταντίνου και Παπαδημητρίου από Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας αντίστοιχα. Στην αυριανή συνεδρίαση της Λίγκας πάντως (έχει οριστεί για τις 12:30) θα κριθεί αν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα της Super League 2 το ερχόμενο σαββατοκύριακο, και μάλιστα όχι από εκεί που σταμάτησε αλλά από τη 18η αγωνιστική, με τη Νίκη Βόλου να υποδέχεται την ΑΕΛ και να έχει χρωστούμενα παιχνίδια με Πανσερραϊκό εκτός, Παναθηναϊκό Β’ εντός, Μακεδονικό εντός και Βέροια εκτός έδρας, με τις αγωνιστικές ν’ αναμένεται να οριστούν μεσοβδόμαδα από εκεί και πέρα.

Περιμένουν την έναρξη παίκτες και προπονητές

Την ίδια στιγμή, οι παίκτες και οι προπονητές των ομάδων περιμένουν την έναρξη, και όλοι είναι δεδομένο ότι έχουν επηρεαστεί από τη διακοπή του ενός και πλέον μήνα, παρά τη συνέχεια των προπονήσεων σε κανονικούς ρυθμούς αλλά και τα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν.

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη διάρκειας 120 λεπτών, Ηρακλής και Νίκη Βόλου έμειναν  στο 2-2, με τον προπονητή των «κυανόλευκων» Δημήτρη Ελευθερόπουλο να στέκεται στην… απραξία. Αρχές Μάρτη θα πάμε και θα έχουμε 12 αγωνιστικές. Σε λίγο, τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής που έχουν ανάποδα χειμώνα-καλοκαίρι θα έχουν περισσότερα παιχνίδια. Αλλά τι να κάνεις… Είναι κωμικοτραγικές οι καταστάσεις. Αλλά, προσπαθούμε να κρατήσουμε τα παιδιά όσο είναι εφικτό, και με τα φιλικά που κάνουμε, που είναι υψηλού επιπέδου, όπως αυτό που δώσαμε με τη Λάρισα και με τον Ηρακλή. Νομίζω ότι όσο είναι δυνατόν βοηθάνε» ανέφερε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. ]

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο Χρήστος Τζιώρας, επισημαίνοντας: «Κάθε χρόνο γινόμαστε χειρότεροι, αντί για καλύτεροι. Τώρα που θα πάει αυτή η κατάσταση… Να βρεθεί μία λύση, να τα βρουν, γιατί κάθε χρόνο εμείς οι ποδοσφαιριστές πληρώνουμε το μάρμαρο».

Ο εκνευρισμός μεταφέρεται πιο χαμηλά…

Την ίδια στιγμή, εάν επιβεβαιωθεί ο κ. Ροκάκης και εξασφαλίσει χρηματοδότηση διπλάσια σε σχέση με την εσχάτως προβλεπόμενη, τότε αυτά τα λεφτά από κάπου πρέπει να παρθούν, και το μόνο που απομένει είναι ο ερασιτεχνικός Αθλητισμός…

Ήδη οι ομάδες ποδοσφαίρου Γυναικών της Γ’ Εθνικής διαμαρτύρονται γιατί έχουν μείνει εκτός υπολογισμού, ενώ ο ερασιτεχνικός Αθλητισμός έχει λαμβάνει συνολικά κι αυτός 30,5 εκατομμύρια ευρώ. Προφανώς ένα και κάτι εκατομμύριο θα παρθεί από αυτόν, όπως εκτιμούν παράγοντες του Αθλητισμού, για να καλυφθεί η διαφορά, ώστε ν’ αυξηθούν τα έσοδα της Λίγκας.

Τα χρήματα στον ερασιτεχνικό Αθλητισμό βέβαια δεν έχουν διανεμηθεί ακόμη, και οι ομάδες που συμμετέχουν σ’ αυτόν εκφράζουν ήδη εκνευρισμό, μιας και αυτές έχουν επίσης προϋπολογίσει τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν, με τα έξοδα να είναι πολλά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.