Ανάσες πριν το ντέρμπι για τη Νίκη Βόλου

Περισσότερη ξεκούραση και καλύτερη προετοιμασία

Οι ευκαιρίες για ξεκούραση δεν είναι πολλές φέτος στο πρωτάθλημα της Super League 2, οπότε η Νίκη Βόλου προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την καθεμία από αυτές που παρουσιάζονται, και αυτό κάνει ενόψει και της σαββατιάτικης αναμέτρησης της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον συμπολίτη της Ολυμπιακό Βόλου.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν ρεπό αύριο Τετάρτη για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και έτσι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο κλασικό ντέρμπι του Βόλου, θέλοντας να επαναλάβουν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για μία ακόμη φορά. Ωστόσο η ανάγκη ξεκούρασης είναι δεδομένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια, και είναι λογικό η ομάδα να έχει επηρεαστεί από το βαρύ πρόγραμμα που είχε να αντιμετωπίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό και με τις απουσίες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά και λόγω τραυματισμών. Τώρα όμως οι συνθήκες μοιάζουν… φυσιολογικές και έτσι το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει τη δυνατότητα να δουλέψει καλύτερα και πιο… ποδοσφαιρικά

Μοναδκός απών ο Ροχάνο

Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα Τρίτη για τους παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη, με τον τεχνικό της Νίκης Βόλου να προτιμά όπως φαίνεται τουλάχιστον πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Συγκεκριμένα η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του ΟΣΕ, με τους παίκτες της Νίκης Βόλου να αρκούνται σε διπλό παιχνίδι 6 x 6 σε μικρούς κατά βάση χώρους.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει στη διάθεσή του τη συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Αντόνιο Ροχάνο με τον Λατίνο επιθετικό να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και για αυτό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο παίκτης αυτός πάντως είναι ο μοναδικός αυτή τη στιγμή που δεν υπολογίζεται για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και αναλόγως το τεχνικό επιτελείο της Νίκης καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης το ερχόμενο Σάββατο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι προπονητής της Νίκης Βόλου δεν έκρουσε και το καμπανάκι στους παίκτες του για την εμφάνισή τους απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας. Αυτή η εμφάνιση δεν ήταν και η καλύτερη, παρά το ότι ήρθε το θετικό αποτέλεσμα για τους «κυανόλευκους». Οπότε το Σάββατο, όλοι καλούνται να δώσουν κάτι παραπάνω και να διεκδικήσουν με περισσότερες αξιώσεις τους τρεις βαθμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.