Αναστασίου: «Είμαι από μικρό παιδί στον Ολυμπιακό Βόλου»

Στη συλλογικότητα των νικών στέκεται ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων», επισημαίνοντας ότι η δουλειά συνεχίζεται

Ικανοποιημένος απολύτως ήταν ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Αλέξανδρος Αναστασίου, από τη νίκη της ομάδας του και φυσικά και για το γκολ, το τέταρτο φέτος που πέτυχε, επισημαίνοντας ότι η δουλειά συνεχίζεται.

Όπως ανέφερε: «Θέλαμε πολύ αυτό το αποτέλεσμα. Παλέψαμε γι’ αυτό. Ήμασταν συμπαγείς σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να προηγηθούμε πρώτη φορά μετά από καιρό. Κρατήσαμε το σκορ και έτσι πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα μας δώσει στη συνέχεια μεγάλη ψυχολογία, θα δεθούμε πιο πολύ σαν ομάδα και συνεχίζουμε για το παιχνίδι της Τετάρτης , να δουλέψουμε και να πάμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τη δική του συμβουλή τόνισε: «Έχω πει από την αρχή της χρονιάς, ότι όπου χρειαστεί η ομάδα, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μπορεί να βάζω γκολ και να βοηθάω αλλά θέλω η ομάδα να κερδίζει και να είναι ομαδική η νίκη. Δεν το βλέπω καθαρά ατομικά λοιπόν. Θέλω να κερδίζει η ομάδα και όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε κάθε νίκη».

Για τη σημασία της νίκης στη Νεάπολη, ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου υπογράμμισε ότι: «Η νίκη θα μας δώσει την ψυχολογία που χρειαζόμαστε. Θα ξεκουραστούμε και τη Δευτέρα θα δουλέψουμε όπως ξέρουμε για να πάμε την Τετάρτη και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου παράλληλα επεσήμανε: «Έχουμε δει ότι στα εντός έδρας παιχνίδια μπαίνουμε λίγο μουδιασμένοι, με άγχος, πίεση… νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε τι είμαστε σαν ομάδα .από την αρχή της χρονιάς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι αυτή η δουλειά αρχίζει και βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Να συνεχίσουμε σ’ αυτόν τον ρυθμό και αν το κάνουμε αυτό θα πάρουμε και άλλα επιθυμητά αποτελέσματα».

Η σχέση του ίδιου με τον Ολυμπιακό Βόλου πάντως είναι ξεχωριστή. «Είμαι από μικρό παιδί σ’ αυτήν την ομάδα. Παθιάζομαι μ’ αυτήν. Είμαι Ολυμπιακός Βόλου από μικρό παιδί και μου δίνει ένα κίνητρο παραπάνω για να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα μου. Θέλω οι οπαδοί να είναι στο πλευρό μας όσο περισσότερο γίνεται, κι εμείς θα τους δώσουμε αυτό που επιθυμούν» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Είναι διαφορετικό και το βάρος της φανέλας. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό Βόλου πρέπει ν’ αφήνεις την προηγούμενη χρονιά πίσω, να δουλέψεις σκληρά και ατομικά και ομαδικά να δείξεις ότι είσαι σε μία ομάδα και ότι πρέπει να καταφέρεις το καλύτερο γι’ αυτήν. Πιστεύω ότι έχω δουλέψει από το καλοκαίρι σκληρά και αρχίζει και φαίνεται στο γήπεδο. Ακόμη έχουμε πολύ δρόμο. Πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο πολύ και όσα περισσότερα γκολ βάζω κα βοηθάω την ομάδα αυτό θα με χαροποιεί διπλά».

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.