Αναβλήθηκαν οι αγώνες της ΕΠΣΘ για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Λόγω της κατάστασης που προκύπτει από την κακοκαιρία

Η κακοκαιρία σιγά-σιγά περνάει, αλλά τα σημάδια της παραμένουν έντονα στους ανοιχτούς αγωνιστικούς χώρους σε όλη τη Μαγνησία, οπότε και η ΕΠΣ Θεσσαλίας αποφάσισε ότι δεν θα διεξαχθούν αγώνες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου, με την αγωνιστική δράση να μεταφέρεται για μία εβδομάδα μετά.

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ λαμβάνοντας υπόψιν τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον Νομό Μαγνησίας καθώς και τα αιτήματα των Σωματείων – Μελών της, αναβάλλει τους προγραμματισμένους αγώνες και στις τρεις κατηγορίες της. Επομένως οι αγωνιστικές (14η – Α’ ΕΠΣΘ, 11η – Β’ ΕΠΣΘ & 10η Γ’ ΕΠΣΘ) ορίζονται για 18-19/2/2023» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση, ενώ έκανε γνωστό ότι οι αγώνες που δεν πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ορίζονται για την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου. «Οι εξ αναβολής αγώνες της Κυριακής 5/2/2023 ορίζονται για την Τετάρτη 15/2/2023 εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Σε περίπτωση που υπάρχει κοινό αίτημα Σωματείων για ορισμό εξ αναβολής αγώνα σε συγκεκριμένη ημερομηνία, αυτό θα γίνεται δεκτό από την στιγμή που δεν συντρέχει διαφορετικός λόγος» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΣΘ.

Τα παιχνίδια που σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα πρόκειται να διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου είναι ανά κατηγορία τα εξής:

Α’ ΕΠΣΘ-13 αγωνιστική: Αγία Άννα-Τοξότης, Θησέας Αγριάς-Πύρασος Ν. Αγχιάλου, Δήμητρα Ευξεινούπολης-Ρήγας Φεραίος.

Β’ ΕΠΣΘ-10η αγωνιστική: ΑΟ Σκιάθου-Αγία Παρασκευή, Διαγόρας Στεφανοβικείου-ΑΟ Σκοπέλου, Άνθιμος Γαζής-Δάφνη.

Γ’ ΕΠΣΘ-9η αγωνιστική: Πηλέας-Νέοι Αγίας Άννας, Ελευθεριακός-Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, ΑΟ Άνω Λεχωνίων-Ατρόμητος Βόλου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.