Αναβολή της συνάντησης με Super League και ΕΠΟ

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη, η συνάντηση αντιπροσωπείας της Super League 2-Football League με τη Super League 1 και την ΕΠΟ.

Ο λόγος αφορά τις επικείμενη εκλογή νέου προέδρου στη Super League 1 την Παρασκευή (19/6) με τους Αλέξη Κούγια και Λεωνίδα Μπουτσικάρη να είναι οι υποψήφιοι. Οι ομάδες και το προεδρείο της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου έκριναν ότι δεν είχε νόημα η συνάντηση με τον νυν πρόεδρο, Μηνά Λυσάνδρου, αφού πρόκειται να αντικατασταθεί.

Αντίστοιχα και όπως όλα δείχνουν, αναβολή για την επόμενη εβδομάδα από Σαββατοκύριακο (20-21/6) που είχε αρχικά προγραμματιστεί, φαίνεται ότι θα πάρει η νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Super League 2. Στόχος για το πρωτάθλημα της κατηγορίας είναι η επιστροφή του στις 29 Ιουνίου.

Δημοσιεύματα την ίδια στιγμή αναφέρουν ότι  σε περίπτωση οριστικής διακοπής και μη αναδιάρθρωσης, το πιθανότερο σενάριο είναι να διεξαχθούν οι δυο εναπομείνασες αγωνιστικές στη Super League 2 και τα play off να γίνουν μονά αντί διπλά με πλεονέκτημα έδρας βάσει βαθμολογίας, όπως συμβαίνει και στα playouts της Super League. Όλα αυτά βέβαια, χωρίς να υπολογίζει κανείς ότι η Football League έχει διακοπεί οριστικά και αμετάκλητα με την επίσημη επιβεβαίωση της ΕΠΟ!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.