Αναζητά παίκτες και εκτός Μαγνησίας ο Ολυμπιακός Βόλου-Ενδιαφέρον για Κουβελά;

Πολύπλευρες μεταγραφικές κινήσεις

Κοιτάει και προς Λάρισα μεριά ο Ολυμπιακός Βόλου τον τελευταίο καιρό, με την περίπτωση Μπαλογιάννη να είναι χαρακτηριστική, αν και δύσκολα μπορεί να επιτευχθεί όπως φαίνεται συμφωνία, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι παίκτες οι οποίοι με το κατάλληλο κίνητρο θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στην Α’ ΕΠΣΘ.

Η δεξαμενή των ποδοσφαριστών στον Βόλο και τη Μαγνησία δεν είναι ανεξάντλητη, ειδικά από τη στιγμή που οι ιθύνοντες αναζητούν όπως αναφέρεται παίκτες από το πάνω ράφι που θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερα στην ομάδα και στην προσπάθεια που θέλει να κάνει για επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Άλλωστε, η απόσταση Βόλος-Λάρισα είναι διαχειρίσιμη σε όλα τα επίπεδα.

Το πεδίο δεν είναι άγνωστο, αφού οι παίκτες που έχουν κάνει τη διαδρομή Μαγνησία-Λάρισα ακόμη και την τελευταία αγωνιστική περίοδο είναι αρκετοί, ενώ επίσης χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Άγγελος Σταυράκης, με τον Λαρισαίο τερματοφύλακα να έχει ήδη συμφωνήσει για την ένταξή του στο ρόστερ που θα διαχειριστεί ο Στέλιος Αρσένος.

Μία περίπτωση παίκτη εξάλλου είναι αυτή του έμπειρου Αλέκου Κουβελά. Ο Ριζομυλιώτης φορ έδειξε και την τελευταία χρονιά ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, παίρνοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική με την ΑΕ Κιλελέρ, ωστόσο δείχνει ότι προτιμά να συνεχίσει σε ομάδα της Μαγνησίας την ποδοσφαιρική πορεία του, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Πάντως, η 1η Ιουλίου, εφόσον έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με παίκτες όπως ευαγγελίζονται τα στελέχη της νέας διοίκησης του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιρικού τμήματος, αναμένεται να φέρουν στο προσκήνιο ανακοινώσεις για παίκτες. Όσον αφορά το γηπεδικό, το Βοηθητικό του ΕΑΚ συνεχίζει να προβάλει ως… φαβορί για έδρα του Ολυμπιακού Βόλου τη νέα χρονιά, εφόσον υπάρξει και συμφωνία με τον Δήμο Βόλου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.