Άνετη πρόκριση για τον Ολυμπιακό Βόλου στους «4» του κυπέλλου ΕΠΣΘ

Νίκη επί της ΑΕ 2002 με 6-0

Χωρίς να δυσκολευτεί, και με πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε σε βάρος της ΑΕ 2002 στα προημιτελικά του κυπέλλου με σκορ 6-0 για να πάρει την πρόκριση στη φάση των «4», και να αφοσιωθεί το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας για το πρωτάθλημα.

Ο Κατσαγεωργίου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό Βόλου, με το ημίχρονο να βρίσκει τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται 0-1, ενώ στη συνέχεια τέσσερα τέρματα σημείωσε ο Βλάχος και ένα ο Παπακώστας.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Γρήγορο γκολ και χαμένες ευκαιρίες

Mόλις συμπληρώθηκε το 1ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ, με τον Κατσαγεωργίου να γίνεται αποδέκτης της μπάλας εντός της αντίπαλης περιοχής και με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 10’ πάλι ο Καρατσόλης έφτασε κοντά στο 0-2, αλλά ο Μητράκος αντέδρασε σωστά, για να αποκρούσει την μπάλα πέφτοντας και να αποσοβήσει τον κίνδυνο, όπως έκανε και στο σουτ του Ματτέα στο 13’. Ο Αργεντίνος έφτασε μία ανάσα από το γκολ στο 23’, όταν έχοντας βγει στην πλάτη της άμυνας, επιχείρησε να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μητράκου, ενώ ίδια ήταν η κατάληξη και στο σουτ του Καρατσόλη στο 25’. Από εκει και πέρα, έπρεπε να φτάσουμε στο 44’ για να κάνει ένα αξιόλογο σουτ ο Οικονόμου, στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 45’ ο Αναστασίου κινήθηκε από πλάγια και προσπάθησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα, με την μπάλα να φεύγει άουτ, κινούμενη σχεδόν παράλληλα με την εστία.

Με καρέ του Βλάχου…

Στο δεύτερο μέρος και στο 48’ ο Βλάχος που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο έκανε ένα σουτ, αλλά ο Μητράκος επενέβη εγκαίρως για να παραχωρήσει κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα όμως (53’) ο Παπακώστας βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε, με τον Μητράκο να πέφτει αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει τη φάση και έτσι έγινε το 0-2.

Στο 57’ ήταν η σειρά του Σέττου να σουτάρει, για να πέσει σωστά ο τερματοφύλακας της ΑΕ 2002 και να διώξει, ενώ στο 61’ ήρθε το 0-3, μετά από σέντρα του Σέττου και πλασέ στην κίνηση του Βλάχου.

Στο 68’ ο  Προβιάς κατάφερε να διώξει την μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από σουτ του Νούσιου, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βλάχος με δυνατό σουτ έκανε το 0-4. Ο ίδιος παίκτης στο 72’ σημείωσε χατ τρικ για το 0-5 με δυνατό σουτ, ενώ στο 84′ η ΑΕ 2002 ζήτησε πέναλτι για χέρι εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 86′ ο Βλάχος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-6, χωρίς να προκύπτει κάτι περισσότερο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΑΕ 2002 (Βλαχόπουλος): Μητράκος, Χαμζάι Φ. (50’ Κιόσια), Γαλάνης, Σελίμι, Βεργοζήσης (64’ Βασιλείου), Βέργος (79’ Μπόγια), Ζοτκάι, Μπογδανίδης (64’ Χαμζάι Α.), Τζοβάρας, Προβιάς, Γαλανής Ε. (64’ Στώικος).

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης, Κατσαγεωργίου (70’ Ζάχος), Καμπέρης (70’ Γιαρλέλης), Παπακώστας, Καραστέργιος, Παπαϊωάννου, Ματτέα, Νούσιος (70’ Σιόβας), Αναστασίου (46’ Σέττος), Οικονόμου, Καρατσόλης (46’ Βλάχος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.