Ανοιχτά θέματα ενόψει της νέας χρονιάς για τον Ολυμπιακό Βόλου

Οργάνωση, μεταγραφικά και γηπεδικό

Αναγκαίες σε πολλά μέτωπα είναι οι κινήσεις που καλείται να κάνει σχετικά γρήγορα ο Ολυμπιακός Βόλου για τη νέα χρονιά, ενώ αναμένονταν νεότερα δεδομένα όσον αφορά την έναρξη της συνεργασίας με τον Τάσο Κυριάκο για τη θέση του γενικού αρχηγού.

Με τη νέα διοίκηση να υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε συμφωνία με παίκτες και ότι απομένουν οι ανακοινώσεις, το μείζον ζήτημα που παραμένει στο προσκήνιο έχει να κάνει με το γηπεδικό. Η Νεάπολη έχοντας παραχωρηθεί στη Νίκη Βόλου ενώ τη θέλει και ο Μαγνησιακός για τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική δεν θα παραχωρηθεί στους «ερυθρόλευκους», και μία από τις προτεινόμενες λύσεις είναι αυτή του Βοηθητικού του ΕΑΚ, που χρησιμοποιείται και από τον Βόλος 2004 στην Α’ Εθνική Γυναικών αλλά και από άλλες ομάδες της ΕΠΣΘ.

Ωστόσο δεν εγκαταλείπεται και η προσπάθεια να διατηρήσει την Άλλη Μεριά, τουλάχιστον για τις προπονήσεις, επιδιώκοντας την ανανέωση της σύμβασης με τον Δήμο Βόλου. Όμως και αυτό το γήπεδο βρίσκεται στο μικροσκόπιο άλλων ομάδων, που θέλουν να φιλοξενούν εκεί δραστηριότητές τους.

Στις 15 Ιουλίου η μουσική εκδήλωση

Πλησιάζει η ημερομηνία πραγματοποίησης της Μουσικής εκδήλωσης, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών που προγραμματίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023.

Στην μουσική βραδιά θα συμμετάσχουν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Βελισσάρης, Γιώτα Γρίβα, Σταύρος Ιωαννίδης, Έλενα Γεωργαντά και Ζήσης Τσολακίδης.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση φιλανθρωπικού ιδρύματος της περιοχής μας. Πληροφορίες για την εκδήλωση στα τηλέφωνα 6934533373 και 6982091330.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.