Αντίθετα συναισθήματα μετά τον τελικό από Κόφφα-Πετσιμέρη

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Θησέας Αγριάς-Ολυμπιακός Βόλου

Κάθε λόγο να χαμογελάει είχε ο προπονητής του Θησέα Αγριάς, Δημήτρης Κόφφας, για την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΘ, το τρίτο στην ιστορία της ομάδας και το πρώτο στη δική του καριέρα.

Όπως δήλωσε στη ροή της μετάδοσης του αγώνα: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν δύσκολη χρονιά για τον Θησέα μετά τον υποβιβασμό του από τη Γ’ Εθνική. Κατά γενική ομολογία παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο φέτος, και δικαιώνεται η ομάδα με την κατάκτηση του κυπέλλου. Αφιερώνω το κύπελλο σε όλη την Αγριά, στους παίκτες που είναι τα παλικάρια μου, που από τις 8 Αυγούστου με ανέχτηκαν, με τις φωνές μου κλπ, αλλά νομίζω ότι όλα πήγανε καλά. Επίσης θέλω να αφιερώσω το κύπελλο σε τρεις ανθρώπους που δεν είναι κοντά μας, στον πατέρα μου, στον πεθερό μου και σε έναν πολύ φίλο, στον Σπύρο που έφυγε πριν από έναν μήνα. Ελπίζω να καμαρώνουν από εκεί ψηλά».

Σκεπτικός από την άλλη ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σωτήρης Πετσιμέρης, επεσήμανε: «Tα παιδιά προσπάθησαν. Όλη τη χρονιά. Προσπαθούμε μόνοι μας. Το κύπελλο το πήρε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ας ψάξουν να βρούνε τι φταίει. Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που πρέπει να βγούνε για το πώς θα κάνουν πάλι τον Ολυμπιακό Βόλου μεγάλο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.