Αποδέσμευση Δωματά με τρόπο που συνέφερε οικονομικά τη Νίκη

Ο Γιάννης Δωματάς βρέθηκε στον Βόλο και διαπραγματεύθηκε με τη Νίκη την αποδέσμευσή του, με την κατάληξη της διαπραγμάτευσης, εφόσον ο παίκτης ήθελε να φύγει, να είναι αυτή που επιθυμούσε η Νίκη και είχε τονίσει και σε δηλώσεις του ο Νίκος Ιμεράι. Με άλλα λόγια ο παίκτης πήρε το δελτίο και αποτελεί παρελθόν από τους κυανόλευκους από τη μία, από την άλλη ικανοποίησε οικονομικά τη Νίκη, επιστρέφοντας ένα σημαντικό ποσό, ώστε να μείνει ελεύθερος.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον πέμπτο ποδοσφαιριστή από το ρόστερ της Νίκης, που αποχωρεί από την ομάδα τη χειμερινή περίοδο έχει ως εξής: “Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Δωματά”.

Ο Δωματάς αγωνίστηκε το διάστημα που έμεινε στη Νίκη επτά φορές στο πρωτάθλημα, τις τέσσερις ωα βασικός, χωρίς να βγάλει 90λεπτο και τις τρεις ως αλλαγή, ενώ η μεγαλύτερη χρονικά συμμετοχή του ήταν στο 1-6 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, αλλά μπαίνοντας ως αλλαγή στο 10ο λεπτό στη θέση του Φάμπιο. Επίσης έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και σε δύο του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.