Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της Α’ ΕΠΣΘ το Σάββατο

Νίκη τίτλου για Ολυμπιακό Β., τρίποντο για Ρήγα και ισοπαλία στην Αγχίαλο

Εκτός από τη νίκη-τίτλο που πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου με 3-1 επί της Αγίας Άννας, για την 23η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, ο Ρήγας Φεραίος επιβλήθηκε με 2-0 του Αστέρα Ριζομύλου στο Βελεστίνο, ενώ ισοπαλία είχαμε ανάμεσα σε Αγχίαλο και Ακρόπολη με  1-1.

Ο Ρήγας Φεραίος βρήκε το πρώτο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους, με  τον Χασάπη μετά από ατομική προσπάθεια στο 45’ να  βρίσκει δίχτυα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τσιακίρης μετά από πάσα του Χαλιμούρδα στο 55’. Σε ανάρτησή του ο Αστέρας πάντως κάνει ειδική μνεία σε συγκεκριμένους παίκτες, που έπαιξαν τραυματίες: “Θα θέλαμε να εκφράσουμε ως Δ.Σ. την ευγνωμοσύνη μας στους παίχτες, που παρότι τραυματίες κι ανέτοιμοι, έδωσαν το παρών και βοήθησαν την ομάδα. Ο λόγος για τους Πολυχρόνη Μακρονάσιο, Αβραάμ Μαρούφ και ιδιαίτερα για τον Αλέξη Γερολυμάτο, ο οποίος σε μια εβδομάδα θα χειρουργηθεί στον τραυματισμένο του ώμο. Τέλος, να αναφέρουμε ότι σήμερα ντεμπούτο με τη φανέλα του Αστέρα έκανε ο βενιαμίν της ομάδας, ο 16χρονος Χρήστος Ζλατούδης“.

Στο ντέρμπι παραμονής η Αγχίαλος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με σουτ του Μασούρα το γκολ που είχε πετύχει με κεφαλιά στο 35’ σε στημένη φάση ο Στρούγγης της Ακρόπολης. Σημαντικό είναι ν’ αναφερθεί ότι ο Σπύρος Γκάγκας του Δημητρίου (σ.σ. που έχει παίξει στη Νίκη μεταξύ άλλων) ανέλαβε να καθοδηγήσει από τη θέση του προπονητή την Ακρόπολη, από την οποία αποτελεί παρελθόν ο Βαγγέλης Τσουκάλης.

Νίκη σωτηρίας για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που απέναντι στον επίσης νεανικό σήμερα Αίαντα στο γήπεδο της Σούρπης πήρε το πολύτιμο διπλό με 0-1 χάρη σε πέναλτι του Χολέβα στο 33′, το οποίο κέρδισε ο Τσάτσος από τον Ράπτη.

Χωρίς νικητή έληξε το ματς στο Βασδέκειο ανάμεσα σε Πανιώνιο Νέας Ιωνίας και Τοξότη. Ο Πέτσης με πέναλτι στο  23′ έγραψε το 1-0, ο Πάσχος ισοφάρισε στο 41′ στο τελικό 1-1, με τον Πανιώνιο να παίρνει τον έβδομο βαθμό και την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της Α’ ΕΠΣΘ το Σάββατο (16/3):

Α’ ΕΠΣΘ (23η)

Φ.Θ. Αγχίαλος-Ακρόπολη 1-1

(92’Μασούρας-35’ Στρούγγης)

Ρήγας Φεραίος-Αστέρας Ριζ. 2-0

(45’ Χασάπης-55’ Χαλιμούρδας)

Ολυμπιακός Β.-Αγία Άννα 3-1

(74’ πεν. Γκαλίτσιος, 80’ Σέττος, 96’ Βλάχος-37’ Παπαδημητρίου)

Αίας-Γ.Σ. Αλμυρού 0-1

(33′ πέν. Χολέβας)

Πανιώνιος Ν.Ι.-Τοξότης 1-1

(23′ πεν. Πέτσης-41′ Πάσχος)

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.