Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Προσπάθεια του Αγγελή του Σαρακηνού στο ματς με τον Πανιώνιο
Με επτά γκολ φιλοδώρησε η Αγία Αννα την Ακρόπολη, πεντάρα του Σαρακηνού στον Πανιώνιο

Σαρωτική ήταν η Αγία Αννα, καθώς διέλυσε με 7-0 την Ακρόπολη στο Παντελής Μαγουλάς για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ στο ένα από τα δύο απογευματινά παιχνίδια της κατηγορίας, ενώ ισόπαλο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Ριζομύλου και Αίαντα Σούρπης με 1-1.

Η Αγία Αννα έβαλε έξι γκολ στο δεύτερο μέρος και έφτασε στο ευρύτερο σκορ από την αρχή του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ με δύο γκολ του Παπαδημητρίου, ισάριθμα του Κωτούλα και ένα των Τσελεπή, Κορέτα και Χειλά.

Στον Ριζόμυλο, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι στο γκολ του Αστέρα δέχθηκε χτύπημα στα πλευρά ο Ξηροκώστας και γι’ αυτό υποστηρίζουν ότι έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ, ενώ οι γηπεδούχοι τονίζουν ότι ο δικός τους παίκτης προσπαθούσε να απεγκλωβιστεί, καθώς ο Ξηροκώστας τον είχε αγκαλιάσει αντικανονικά. Ο Αστέρας προηγήθηκε με κεφαλιά του Βέργου στο 22′ μετά από ασίστ του Σεφερκόλλι και δέχθηκε την ισοφάριση στο 62′ από τον 16χρονο Ντούρα, που ξαναβρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα.

Ο Σαρακηνός συνέτριψε το πρωί της Κυριακής με χατ-τρικ του Τσιανάκα και δύο γκολ του Αραμπατζή τον Πανιώνιο με 1-5 στο Βασδέκειο. Το 0-1 έγινε στο 18’ με πέναλτι του Τσιανάκα, που δόθηκε για χέρι του Δημητρίου, ενώ στο 25’ με πλασέ σε τετ-α-τετ και στο 37’ με σουτ εντός περιοχής πάλι ο Τσιανάκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Ο Δημητρίου κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα στο 54’, μειώνοντας προσωρινά σε 1-3, αλλά ήρθε ο Αραμπατζής με κεφαλιά και σουτ στο 70’ και το 78’ να διαμορφώσει το τελικό 1-5.

Για τη Β’ ΕΠΣΘ εντυπωσιακό ματς έγινε στη Σκόπελο, όπου η τοπική ομάδα επιβλήθηκε με 4-2 της Ενωσης Λεχωνίων Νηλέα. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δύο φορές με ισάριθμα «δώρα» του αντίπαλου τερματοφύλακα, αλλά στη δεύτερη δέχθηκαν στο επόμενο λεπτό γκολ από τη Σκόπελο, με τον Τσουπαρέλο να φτάνει στο χατ-τρικ. Μάλιστα το τρίτο γκολ ήταν με εντυπωσιακή κεφαλιά-ψαράκι. Η νησιώτικη ομάδα όχι μόνο διατήρησε το προβάδισμα με 3-2, αλλά έβαλε και τέταρτο γκολ με τον Χυσάι, δίνοντας θριαμβευτικό τόνο στη νίκη της.

Για τη Γ’ Τοπική ο Πηλέας πήρε το πρώτο τρίποντο με 4-1 επί της Νίκης Βόλου Β’, έχοντας καθαρίσει με τρία τέρματα από το πρώτο 25λεπτο το ματς, με τον Ζουλένκο να πετυχαίνει τα δύο εξ αυτών.

Την πρώτη του νίκη στο τελευταίο χρονικά ματς του Σαββατοκύριακου πήρε ο Ιάσων Αλλης Μεριάς, ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Θησέα Β’, σκοράροντας δύο τέρματα από το 75′ και μετά.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή:

Α’ ΕΠΣΘ/6η αγωνιστική

Πανιώνιος-Σαρακηνός 1-5

(54’ πεν. Δημητρίου-18’, 25’, 37’ Τσιανάκας, 70’ 78’ Αραμπατζής)

Αστέρας-Αίας 1-1

(22′ Βέργος-62′ Ντούρας)

Αγία Αννα-Ακρόπολη 7-0 

(19′ Τσελεπής, 51′, 62′ Παπαδημητρίου, 56′ Κορέτα, 75′ Χειλάς, 82′, 88′ Κωτούλας)

Β’ ΕΠΣΘ/3η αγωνιστική

Σκόπελος-Ε.Λ. Νηλέας 4-2

(49’, 65’ πεν. 71’ Τσουπαρέλος, 83’ Χυσάι-57’ Κορέντης, 70’ Ξενάκης)

Γ’ ΕΠΣΘ/4η αγωνιστική

Πηλέας-Νίκη Βόλου Β’ 4-1

(5’ Βαρσαμάς, 15’, 25’ Ζουλένκο, 48’ Σουλδάτος-55’ Χρ. Τσιαμήτας)

Ιάσων Α.Μ.-Θησέας Β’ 3-1

(11′ Καπουσούζης, 75′ Τσίγκας, 85′ πεν. Περδίου -38′ Μέρο πεν.)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.