Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Φάση από το ματς Δάφνη-Πρωτεσίλαος με πρωταγωνιστές τους Βαρβέκη και Σιαμανίκο
Σώθηκε η Ακρόπολη, που νίκησε 2-3 τον Αστέρα Ριζομύλου, χωρίς να το χρειάζεται

Εκπληκτικό ματς έγινε στο φινάλε της Α’ ΕΠΣΘ στην Αγριά, όπου ο Θησέας κέρδισε με 4-3 την Αγία Αννα και τελείωσε το πρωτάθλημα με 50 βαθμούς στην 5η θέση και έχοντας δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες, ενώ η Αγία Αννα ολοκλήρωσε τη σεζόν στο μείον οκτώ από τον Ολυμπιακό Βόλου με την τρίτη της ήττα φέτος.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Θανασούλης

Μόλις στο 2’ ο Μάριος Παπαδήμος άνοιξε το σκορ για τον Θησέα, ενώ ο ίδιος έβγαλε στην ασίστ στο 17’ για τον Ζέρβα, που σημείωσε το 2-0. Στο 31’ ο Λαζεκίδης με εκπληκτικό σουτ στο παραθυράκι έκανε το 3-0, ενώ με πέναλτι στο 34’, που δόθηκε για χέρι του Λεωνή, ο Παπαδημητρίου μείωσε σε 3-1. Ο Θησέας βρήκε και τέταρτο γκολ στο 51’ με πέναλτι α λα Πανένκα του Σιώμου, το οποίο υποδείχθηκε για χέρι του Καλτσουνά, για να μειώσει η Αγία Αννα σε 4-3 με άλλα δύο γκολ του Παπαδημητρίου στο 71’ και το 91’ με σουτ και κεφαλιά για το τελικό 4-3.

Σε ό,τι αφορά τη μάχη της παραμονής, η Ακρόπολη Σέσκλου είναι αυτή που έμεινε στην κατηγορία, νικώντας και τον Αστέρα στον Ριζόμυλο με 2-3, ενώ ακόμη κι αν έχανε, πάλι θα σωζόταν, αφού η Σκιάθος έχασε με 0-3 από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στη Β’ ΕΠΣΘ η Δάφνη μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά με γκολ του Νικολούλη στο 73’ με δεξί μονοκόμματο σουτ στην αριστερή γωνία επικράτησε με 1-0 στο Βασδέκειο του αξιόμαχου Πρωτεσίλαου, που είχε μεγάλη ευκαιρία στο 85’ σε τετ-α-τετ του Τσουβαλιά. Ετσι, η ομάδα του Ντένη Κουκουβίνου ισοβάθμησε και πάλι με τη Δήμηρα στη δεύτερη θέση.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ με πέντε γκολ στα πρωινά ματς φιλοδώρησαν τον Απόλλωνα Καναλίων και τον Πηλέα η Σκιάθος Β’ και ο Τοξότης Β’. Η νησιωτική ομάδα δεν είχε πρόβλημα, όπως αποδεικνύει το τελικό 5-1, απέναντι στους Καναλιώτες, που είχαν έντεκα παίκτες ίσα-ίσα στην αποστολή τους και πήγαν κατευθείαν στο γήπεδο από το καράβι. Ο Τοξότης Β’ στο ΕΤΒΑ επιβλήθηκε με 2-5 του Πηλέα, με τους Λαθουρά και Οικονομίδη να σκοράρουν δύο φορές, ενώ δοκάρια είχαν οι Δενελάβας και Βαϊόπουλος.

Με χατ-τρικ του Κωστή οι Μικροθήβες επικράτησαν του Ελευθεριακού με 0-5 και παρέμειναν στη δεύτερη θέση και στο μείον τρία από την κορυφή. Χατ-τρικ έκανε ο Κωστής για τους νικητές.

Στο Π. Μαγουλάς επέλεξε λόγω ακαταλληλότητας του Βοηθητικού του ΕΑΚ ο Ιάσων Αλλης Μεριάς ως τυπικά γηπεδούχος στην έδρα της Νίκης Βόλου Β’, με το τελικό σκορ να είναι το 1-1. Ο Ιάσων προηγήθηκε νωρίς και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, με τους παίκτες της Νίκης να βλέπουν να τους ακυρώνονται πιο μπροστά στο δεύτερο μέρος δύο γκολ για οφσάιντ.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή (14/4):

Α’ ΕΠΣΘ (26η)

Θησέας-Αγία Άννα 4-3

(2’ Μ. Παπαδήμος, 17’ Ζέρβας, 31’ Λαζεκίδης, 51’ Σιώμος-34’ πεν., 71’, 88’ Παπαδημητρίου)

Σκιάθος-Ολυμπιακός Β. 0-3

(26’, 48’ Βλάχος, 89’ Ζάχος)

Αστέρας Ριζ.-Ακρόπολη 2-3

(60’ Παπαστεργίου, 83’ Χατζηιωάννου-2’ Χρυσαφόπουλος, 52’ πεν. Παγώνης, 75’ Πούλιος)

Β’ ΕΠΣΘ (22η)

Δάφνη-Πρωτεσίλαος 1-0

(73’ Νικολούλης)

Γ’ ΕΠΣΘ (22η)

Σκιάθος Β’-Απόλλων Καν. 5-1

(7’, 55’ Χίντρι, 15’ Μικουλάε, 22’ Ιτζές, 72’ Τσομπάι-40’ πεν. Τσάντος)

Πηλέας-Τοξότης Β’ 2-5

(2′, 75′ Καμπέρης-21’, 24’ Λαθουράς, 30’, 57’ Οικονομίδης, 34’ Ιμέρ)

Ιάσων Α.Μ.-Νίκη Β. Β’ 1-1

(93’ Νασιούλας-35’ Τσιτσιρίκης)

Ελευθεριακός-Μικροθήβες 0-5

(1’, 25’, 70’ Κωστής, 32’ πεν. Λανάι, 44’ Νιφόρος)

Χλόη-Θησέας Β’ 0-3 ά.α.

Μαγνησιακός Β’-Ηρακλής Β. 0-3 ά.α.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.