Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ (Κυριακή 13/02)

Η 17η αγωνιστική

Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και ΓΣ Αλμυρού με φόντο και τα πλέι οφ, άνοιξε η κυριακάτικη αυλαία στην Α’ ΕΠΣΘ για τη 17η αγωνιστική, με την ομάδα του Βελεστίνου να επικρατεί με το τελικό 3-1, έστω και αν χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή.

Ενώ στο πρώτο μέρος του αγώνα καταγράφονται ευκαιρίες, τελικά γκολ δεν σημειώθηκε, με τον ΓΣ Αλμυρού να προηγείται στο 47’ όταν ο Δρόσος  έκανε το σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή για να κάνει το 0-1. Ωστόσο η αντίδραση του Ρήγα ήταν άμεση, και στο 50’ μετά από σέντρα του Άλμπα ο Γάρος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 76’ ο Άλμπα είχε σειρά να σκοράρει για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 2-1 με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Μπαράκου στο 85’.

Δάφνη-Αγία Άννα 1-3

Από το ημίχρονο είχε κατακτήσει το τρίποντο η Αγία Άννα κόντρα στην Δάφνη. Οι παίκτες του Κώστα Τσουρέλη μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 9’ με κεφαλιά του Τζοβάρα μέσα από την μικρή περιοχή, μετά από σέντρα του Σέττου, ενώ ο τελευταίος διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του στο 21’ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σεραφείμ Τσουρέλη. Ο Τσελεπής με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-3, σκορ ημιχρόνου. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-3, όταν ο Μαρέδης έπιασε σουτ έξω από την περιοχή, παρενεβλήθη πόδι αμυντικού της Αγίας Άννας, με τη μπάλα να στρώνεται στον Ευαγγελό, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει.

Πύρασος-Διαγόρας 6-0

Μισή ντουζίνα γκολ πέτυχε ο Πύρασος στο γήπεδο της Ν. Αγχίαλου απέναντι στον ουραγό Διαγόρα Στεφανοβικείου. Ο Μιχόπουλος στο 5΄με κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Αγασιώτης άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης και με τον ίδιο τρόπο, μετά από κόρνερ του Νίνου, έκανε το 2-0 στ ο 20’. Ο Μπούτλας πέντε λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το 3-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Ο Πύρασος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη και πέτυχε ακόμα τρία τέρματα μέχρι τη  λήξη του ματς. Ο Ζενούνι στο 67’ με σουτ έκανε το 4-0, ενώ στο 78’ ο Κώστας Καραπλιάγκος πέτυχε αυτογκόλ για το 5-0. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε στο 82 με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στην επόμενη φάση ο Ζάχος με πλασέ μετά από πάσα του νεαρού Κοσμά, έκανε το τελικό 6-0.

Ο Γιάννης Σιαμέτης έδωσε χρόνος συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες, όπως ο τερματοφύλακας Τάσος και ο Θεοδωρόπουλος, ενώ στο ημίχρονο μπήκαν οι Καραδήμας, Παπαδογιώργος, ενώ στο 57’ πέρασε αλλαγή στο ματς, ο Κοσμάς. Ντεμπούτο με τη φανέλα του Πυράσου έκανε ο Φουρκιώτης.

ΑΕ 2002-Σαρακηνός 0-7

Δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική το ματς ανάμεσα σε ΑΕ 2002 και Σαρακηνό, με τους «μελανέρυθρους» να βρίσκουν ρυθμό στο κρισιμότερο σημείο της χρονιάς, λίγο πριν από την έναρξη των αγώνων των play out. Ο Αντωνίου στο 3’ με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από παράλληλη σέντρα του Αγγελή άνοιξε το χορό των γκολ, για να …πάρει σειρά ο Βαλωτής με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από πάσα του Αντωνίου. Στο 35’ ο Κώστας Δημόπουλος θα χριστεί σκόρερ, εκμεταλλευόμενος την κάθετη του Καλιακούδα, για το 0-3.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμα τέσσερα τέρματα. Το 0-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Βαλωτής) του Αραμπατζήστο 50’, ενώ πέντε λεπτά ο Καλιακούδας έβαλε το όνομα του στους σκόρερ του ματς με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 70’ ο Νίκος Δημόπουλος με σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 0-6, με τον Θεοχάρη στο 80’ με πλασέ από πλάγια θέση αριστερά να διαμορφώνει το τελικό 0-7, μετά από πάσα του Αντωνίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.