Αποτελέσματα, σκόρερ στην 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 9 Απριλίου)

Ισόπαλο το παιχνίδι στον Αλμυρό, με νίκη συνέχισε ο Αίαντας στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, κόντρα στην Ακρόπολη, η οποία είχε για τερματοφύλακα τον Αντωνίου, λόγω τραυματισμού του Βίτσου. Στο μοναδικό σημερινό παιχνίδι για τα play out ο Αστέρας επικράτησε της ΑΕ 2002.

Γ.Σ.Α.-Τοξότης 0-0
Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Γ.Σ.Α. και Τοξότης στο μεταξύ τους αγώνα που έγινε στο Στάδιο του Αλμυρού, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των play off. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο 45λεπτο και είχαν κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρουν με τον Νίκο Βούλγαρη, ο οποίος από καλές θέσεις αστόχησε στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με τον Μπαράκου να τον …μιμείται με σουτ από πλάγια αριστερά.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή με τον Δενελάβα στο 39’ όταν ο Κωνσταντάκος από δεξιά έβγαλε τη σέντρα με τον έμπειρο φορ να πιάνει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο παιχνίδι αυτό δεν αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Κοντοβάς από πλευράς γηπεδούχων, με τον Κώστα Ρέππο να χρησιμοποιεί τον Αναστάσιο Χριστοφορίδη στην κορυφή της επίθεσης. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Παναγιώτου με τη συμπλήρωση του ημιώρου, με τον Χριστοφορίδη με διπλή προσπάθεια να επιχειρεί να παραβιάσει την εστία του Μπράνου –από κοντά- με τους γηπεδούχους να θεωρούν ότι η μπάλα βρίσκει στο χέρι του αμυντικού του Τοξότη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης όπως και τον α’ βοηθό να δείχνουν να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Γ.Σ.Α.: Κοντογεωργάκης, Τσαγιανίδης, Οικονόμου, Τσιάτσιος, Αράπης, Ντόντα, Ζαντιώτης (46’ Τετριμίδας), Μπαράκου (75’ Γώγουλος), Χριστοφορίδης, Δρόσος, Βούλγαρης.
Τοξότης: Μπράνος, Παναγιώτου, Χλώρος, Γκίνης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Σιγαλάκος, Γιαννακούρας, Δενελάβας, Κωνσταντάκος (41’ λ.τ. Μπραχόλλι), Μάστορας.

Αίας Σ.-Ακρόπολη 2-0

Ο Αντώνης Ράπτης πανηγυρίζει το γκολ που σκόραρε, το δεύτερο της ομάδας του

Εύκολο απόγευμα είχε ο Αίαντας απέναντι στην Ακρόπολη, επικρατώντας με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στα δοκάρια τον παίκτη τους Αντωνίου, μιας και ο Βίτσος ήταν τραυματίας και δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Ευξεινούπολη. Η Ακρόπολη είχε οριζόντιο δοκάρι στο 75’σε σουτ που επιχείρησε έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Βασίλης Σταυραντώνης. Τα γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά πέτυχαν ο Χειλάς στο 5’ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και ο Ράπτης στο 58’ με σουτ στην απέναντι γωνία, από δεξιά, μετά από γέμισμα του Αλέκου Αραπίτσα από τα αριστερά.
Αίας Σ.: Χαλάτσης, Χριστέλλος (72’ Τσόγκας), Πλαβός, Ξηροκώστας, Παπανικολόπουλος, Ράπτης, Βούλγαρης (70’ Κωστούλας), Κ. Κατσαβριάς, Χειλάς (70’ Κριστιάνο), Αλ. Αραπίτσας (80’ Ντούρας), Θ. Κατσαβριάς
Ακρόπολη: Αντωνίου, Βαρελόπουλος, Κ. Κολημήτρας, Σταυραντώνης Β., Στρούγγης (43’ λ.τ. Κολημήτρας),Γκάγκας, Πιτσάβας (63’ Γ. Τσουκάλης), Μ. Τσουκάλης (63’ Μαργαρίτης), Πασιάς, Παγώνης.

 

Play Out

Αστέρας Ριζομύλου-ΑΕ 2002 2-1
Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε ο Αστέρας Ριζομύλου στο παιχνίδι με την ΑΕ 2002 και σημείωσε την Πέμπτη νίκη σε έξι ματς, μιας και έχει μόνο μία ήττα κι αυτή από τη σημερινή αντίπαλο, στην έδρα της με 2-0. Ο Χαλιμούρδας στο 27’ με μονοκόμματο σουτ από πλάγια θέση, μετά από σέντρα από τα δεξιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων ο Σαρρής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 67’, το οποίο κέρδισε ο Ντένις Σιαμέτη σε μαρκάρισμά του από τον Σφέτσιο. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕ 2002 ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 84’ με κοντινή προβολή του Άρη Κόρδα, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μάριος Γαλάνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.