Ασημένιο ευρωπαϊκό μετάλλιο για την Καράγγελου με την Εθνική στο Τεχνικό Ομαδικό

Πρώτη από τα αριστερά η Ζωή Καράγγελου
Το πρώτο μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα

Μια ακόμα ιστορική διάκριση πέτυχε η ελληνική Καλλιτεχνική Κολύμβηση σε μια ιδανική πρεμιέρα τελικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου Ανδρών-Γυναικών στο Βελιγράδι, σήμερα το απόγευμα (10/6).

Η Εθνική μας ομάδα  των Γυναικών, με τη Βολιώτισσα Ζωή Καράγγελου στη σύνθεσή της, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού, που είναι το πρώτο μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα σε Ευρωπαϊκό Α/Γ και δέκατο συνολικά για το άθλημα στην ιστορία του στη συγκεκριμένη διοργάνωση (4 ασημένια και 6 χάλκινα συνολικά).

Η λαμπερή ομάδα μας, αποτελούμενη από τις εκπληκτικές Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ρηγάκου, Βασιλική Θάνου εκτέλεσαν θαυμάσια το πρόγραμμά τους με θέμα «Ρυθμός» και βαθμολογήθηκε με 257.8918 β. (οι 165.9918 στα στοιχεία και οι 91.9000 στην καλλιτεχνική εντύπωση).

Η παρουσία τους ήταν πολύ ενθαρρυντική και σαφώς δείχνει ότι αυτή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, όπου είχαν καταλάβει την 14η θέση με 185.5846 βαθμούς ήταν μια άτυχη στιγμή που και δυστυχώς είχαν στοιχίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία, με 278.4684 βαθμούς και το χάλκινο η Ιταλία με 256.8584 βαθμούς.

Αύριο Τρίτη (11/6) στις 17:30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) θα αγωνιστεί στον απευθείας Τελικό του Τεχνικού Σόλο η Ζωή Καράγγελου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.