Χωρίς Δελεντζέ στα Τρίκαλα ο Ολυμπιακός Βόλου-Αμφίβολος και ο Πρέλεβιτς

Εκτός δράσης για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου στα Τρίκαλα ο Δελεντζές
Με απουσίες οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής για τη NL2

Μία σημαντική απώλεια μετράει ο Ολυμπιακός Βόλου, ενόψει του σημερινού εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα, για τη 18η αγωνιστική της NL2, αφού ο προπονητής Γιώργος Κοσμάτος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Γεράσιμο Δελεντζέ, που υπέστη βαρύ διάστρεμμα εν ώρα εργασίας!

Ο νεαρός σέντερ που έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος με τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί και το στοίχημα για τον ίδιο και την ομάδα του είναι να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμος βαθμολογικά.

Δεν είναι μόνο η απουσία του Δελεντζέ όμως που προβληματίζει το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου, αφού και ο Ντράσκο Πρέλεβιτς ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο Σέρβος γκαρντ έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά, αφού η θλάση στον προσαγωγό που αντιμετωπίζει δεν του προκαλούσε τόσες πολλές ενοχλήσεις. Ωστόσο μέσα στην εβδομάδα η κατάσταση επιδεινώθηκε και δύσκολα θα παίξει σήμερα στα Τρίκαλα.

Τουλάχιστον επιστρέφει ο Παναγιώτης Λογοδότης, που απουσίασε τελευταία λόγω τραυματισμού, καθώς και οι νεαροί Πλεσιώτης και Τζαλαβάρας που ήταν εκτός την προηγούμενη αγωνιστική, ο πρώτος λόγω υποχρεώσεων στο πανεπιστήμιο που φοιτά και ο δεύτερος λόγω ίωσης.

Πάντως, ό,τι ίσχυε για το παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά ισχύει και γι’ αυτό με τον ΑΟ Τρίκαλα για τους «ερυθρόλευκους». Η ήττα δεν θα ενοχλήσει τόσο πολύ, αλλά η νίκη πάντα είναι κάτι περισσότερο από καλοδεχούμενη, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την παραμονή στην κατηγορία.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.