Δέκα ήττες σε πρωτάθλημα είχε ξανά η Νίκη το 2016-17

Συμμετείχε τότε στον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής

Η Νίκη συμπλήρωσε δέκα ήττες φέτος στο πρωτάθλημα και πιθανόν αυτός ο αριθμός να αυξηθεί στα πλέι οφ, με την ευχή και τη βούληση όλων να είναι η ομάδα να συνέλθει και να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα στα πλέι οφ.

Η Νίκη είχε να ηττηθεί δέκα φορές στο πρωτάθλημα από την περίοδο 2016-17. Εκείνη τη χρονιά η Νίκη είχε χάσει στη Γ’ Εθνική (2ος όμιλος) εκτός έδρας από Ρήγα Φεραίο, Πύδνα Κίτρους, Μαύρους Αετούς, Απόλλωνα Λάρισας, Τηλυκράτη, Αμβρακία Κωστακιών, Ολυμπιακό Βόλου και Α.Ε. Καραϊσκάκης και εντός από Διαγόρα Σεβαστής και Απόλλωνα Λάρισας.

Πέρσι η Νίκη είχε 6 ήττες σε 28 ματς, πρόπερσι 8 ήττες σε 32 παιχνίδια, ενώ τη σεζόν 2020-21 είχε τέσσερις στη Φούτμπολ Λιγκ. Την περίοδο 2019-20 πάλι στη Φούτμπολ Λιγκ που το πρωτάθλημα σταμάτησε στην 23η αγωνιστική λόγω κορωνοϊού, ενώ υπολείπονταν άλλες τρεις, η Νίκη ηττήθηκε έξι φορές.

Σε ό,τι αφορά τις δύο επόμενες σεζόν που ακολούθησαν τις δέκα ήττες της σεζόν 2016-17, οι κυανόλευκοι στη Γ’ Εθνική είχαν τρεις ήττες σε 28 ματς μαζί με τα μπαράζ με τον Θεσπρωτό το 2018-19 και τέσσερις ήττες το 2017-18.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.