Δεν άντεξαν απέναντι στον Νέο Κεραυνό οι Παίδες της Νίκης

Ήττα στον τελικό Θεσσαλίας με 74-37

 

Ήταν  εξ ορισμού άτυχη η Νίκη Βόλου στον τελικό Θεσσαλίας του πρωταθλήματος μπάσκετ Παίδων, αφού από τη μία είχε ν’ αντιμετωπίσει τον Νέο Κεραυνό Λάρισας (αδερφάκι του κλασικού Κεραυνού και με παράδοση τίτλων στις μικρές ηλικίες), και από την άλλη είχε ν’ αντιμετωπίσει δύο σοβαρές απουσίες.

Η ήττα στον τελικό Θεσσαλίας λοιπόν με 74-37 είναι αυτή που καταγράφηκε, ωστόσο σε κάθε περίπτωση οι παίκτες των Ανδρέα Μαύρου και Ανδρέα Τσιριγωτάκη έκαναν την υπέρβαση, πέτυχαν στον απόλυτο βαθμό τους στόχους που είχαν τεθεί και έδειξαν ότι όλο το μέλλον είναι μπροστά τους. Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Νέος Κεραυνός Λάρισας επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του, και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην κατάκτηση του θεσσαλικού τροπαίου και να πάρει το εισιτήριο για την πανελλήνια φάση.

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 40-24, 56-36, 74-37

Νέος Κεραυνός (Παππάς-Πάκας): Δρυστέλλας, Νταμπούρας 2, Αντωνόπουλος 3 (1), Πλιάτσικας 4, Πάσχος 20 (2),  Μπόρσης Κ. , Δαραβίρας 1, Γιακούλας 13, Μάννης 7 (1), Αργυρούλης 24(1), Δραγατσίκης , Μπόρσης Σ.

Νίκη Βόλου (Μαύρος-Τσιριγωτάκης): Βαλής 2, Σούλης 13 (3), Τουτουντζόγλου 4, Μπάντελης, Παναγιώτου 7, Ανδρεόγλου 3,  Μπάρτζιος, Ζαμηλούδης 5,  Καλογήρου, Τσουκνίδας, Ψιλοβίκος 3, Μανώλης.

Από την πλευρά της πάντως, η Νίκη Βόλου σε διαδικτυακή ανάρτηση αναφέρει τα εξής: «Στον Αθλητισμό δεν υπάρχουν μόνο οι νίκες αλλά και οι ήττες. Η ομάδα μας στον τελικό του πρωταθλήματος Θεσσαλίας δεν τα κατάφερε, ηττήθηκε από μια ανώτερη ομάδα, τον Κεραυνό Λάρισας, η οποία πέρυσι κατέκτησε την πέμπτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κεραυνού, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος.

Η ομάδα μας φέτος έκανε την υπέρβαση και οι αθλητές μας ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Χωρίς να αμφισβητήσουμε την ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας, στον αγώνα είχαμε δύο σημαντικές απουσίες οι αθλητές μας Χριστόφορος Μόκας και Βασίλης Γελαδάρης για διαφορετικούς λόγους δεν μπόρεσαν να δώσουν το «παρών». Θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να συγχαρούμε τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας μας και είμαστε σίγουροι πως μέσα από τη σκληρή δουλειά τις επόμενες χρονιές θα καταφέρουν ακόμη περισσότερα. Μπράβο παιδιά»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.