Δεν άντεξε ο Ολυμπιακός Βόλου, ήττα 3-0 στη Βέροια

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, χωρίς ευκαιρίες οι Βολιώτες

Χωρίς να παρουσιάζει καλό πρόσωπο, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις επιθετικές διαθέσεις της Βέροιας και γνώρισε την ήττα 3-0, με τις καλές ευκαιρίες να λείπουν χαρακτηριστικά από την πλευρά των «ερυθρόλευκων»…

Η Βέροια από την άλλη έδειξε σαφώς καλύτερη και σε σχέση με το πρόσωπο που είχε δείξει τις πρώτες αγωνιστικές και έφτασε έτσι δικαίως στην κατάκτηση της νίκης, με τους Πασά (δις) και  Σκόνδρα να σκοράρουν για τους γηπεδούχους.

Πιο επιθετική η Βέροια

Στο 6’ ο Να’ά έκανε την κίνηση από αριστερά, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του για να γίνει αποδέκτης της μπάλας στη σέντρα που επιχείρησε.  Από την άλλη, μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 17’ από τον Πόζογλου, στο δεύτερο δοκάρι βρέθηκε ο Πασσάς αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή για να παραβιάσει την εστία του Ξενοδόχοφ, ούτε κι ο Σκόνδρας αρχικά να πάρει την κεφαλιά.

Η Βέροια συνέχισε επιθετικά και στο 28’ πήρε αυτό που ήθελε, αφού ο Μπουκουβάλας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Πασά με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ 1-0 απέναντι στον Ξενοδόχοφ.

Την ίδια στιγμή, στο 34΄οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Πόζογλου μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Βρέσκα όμως να είναι πολύ κοντά στη φάση και να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Εξάλλου, προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43’ έγινε το σουτ από τον Πεταυράκη για να κοντράρει η μπάλα και να καταλήξει σε κόρνερ.

Κακή συνέχεια…

Tο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε άσχημα για τον Ολυμπιακό Βόλου και συνέχισε χειρότερα… μόλις στο 51’ ο διαιτητής Βρέσκας καταλόγισε πέναλτι σε βάρος των «ερυθρόλευκων» σε ανατροπή του Πεταυράκη από τον Γραικό, την εκτέλεση του οποίου για το 2-0 ανέλαβε ο Πασάς…

Τέσσερα λεπτά αργότερα (55’) τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Μούργο να εκτελεί το κόρνερ, και τον Σκόνδρα να πιάνει την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ για το 3-0.

Mοιραία ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού η Βέροια δεν είχε κανέναν λόγο να κάνει κάτι περισσότερο, τη στιγμή που η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου έμοιαζε να είναι πλέον… βουνό, οπότε ίσως και να μην χρειαζόταν να κάνει κι αυτός κάτι άλλο. Στα τελευταία λεπτά με τους Χάσεκ και Οκάν να έχουν περάσει εντός (άξιο απορίας γιατί δεν προτιμήθηκαν ως βασικοί), κάτι πήγε να δείξει με την κινητικότητά του το σύνολο των «ερυθρόλευκων» αλλά ήταν σαφώς αργά…

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μαραγκός, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Οικονόμου (58’ Ράμος), Γαβριηλίδης (70′ Περδίκης), Πασάς (63’ Ισαακίδης), Πόζογλου (70′ Ντίνας), Μούργος (58’ Φοφανά).

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Γραικός (86′ Χάσεκ), Να’ά, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κατσούκης (63’ Μαρκοπουλιώτης), Σκοπελίτης, Κόλα (86′ Κόλα), Κουντουριώτης (66′ λ.τ. Οκάν), Μπάτροβιτς (86′ Ντουάρτε), Βερνάρδος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.