Διάκριση για την Εφη Φλώρου της Νίκης, 7η στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Η Εφη Φλώρου στον σημερινό Ημιμαραθώνιο
Με χρόνο 1.21.38

Διάκριση για την αθλήτρια της Νίκης, Εφη Φλώρου, η οποία σήμερα Κυριακή (10/3) στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας των 21χλμ κατέλαβε την 7η θέση με χρόνο 1.21.38 και βρέθηκε μία ανάσα από τον αρχικό της στόχο, που ήταν η 6η θέση.

Η Βολιώτισσα δρομέας τα πήγε εξαιρετικά και μόνο ικανοποιημένη μπορεί να αισθάνεται και αυτή και ο προπονητής της Παύλος Παρασκευόπουλος, που δήλωσε στο magnesiasports: «Η Έφη ένιωθε σφιχτή, όταν ξεκίνησε, περίπου στα πρώτα πέντε χιλιόμετρα, αλλά στη συνέχεια ανέβηκε. Ήταν κοντά στον περσινό της χρόνο, αλλά θέλαμε έναν χρόνο κάτω από το 1.20.00, ωστόσο άλλαξαν την πίστα σε σχέση με πέρσι. Η Εφη είναι σε καλή κατάσταση αυτόν τον καιρό και το έδειξε πρόσφατα και στο Πανελλήνιο Ανώμαλου Δρόμου των 8χλμ (σ.σ. κι εκεί πήρε την 7η θέση). Είναι σίγουρα μία σημαντική διάκριση για την Εφη, έχοντας να αντιμετωπίσει υψηλού επιπέδου αθλήτριες, και η 7η θέση είναι επιτυχία».

Την Εφη Φλώρου συγχαίρει για την πολύ καλή της εμφάνιση και τη θέση που πήρε και ο έφορος στίβου της Νίκης, Γιώργος Τάκης.

Στις γυναίκες επικράτησε το φαβορί, η Αναστασία Μαρινάκου (Παναθηναϊκός) με 1:16.52. Την ακολούθησαν η νικήτρια του Μαραθωνίου, Γκλόρια Πριβιλέτζιο του ΓΣ Γλυφάδας με 1:17.37 και η Παναγιώτα Βλαχάκη του ΓΑΣ Ιλισός με 1:17.45.

Στους άνδρες μεγάλος νικητής ήταν ο Νίκος Σταμούλης του ΓΑΣ Αγρινίου, που τερμάτισε σε 1:05.50.

Να σημειωθεί ότι ο 12ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος, που ήταν αφιερωμένος στον Μίκη Θεοδωράκη, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και με μαζική συμμετοχή – άνω των 21.000 δρομέων – στο κέντρο της Αθήνας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.