Έχει και κύπελλο ο Ολυμπιακός Βόλου

Το απόγευμα της Τετάρτης απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού στο «Αθ. Ραγάζος»

Αφού παραιτήσεις δεν έγιναν όπως ζήτησε ο δικηγόρος Γιάννης Παπαδόπουλος από τον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, εν είδει παρότρυνσης, ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί συμφωνίες για τη νέα χρονιά, αναφέροντας πάντως ότι υπάρχουν, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μπροστά του αγώνα το απόγευμα της Τετάρτης 19 Απριλίου (16:00), για το κύπελλο ΕΠΣΘ και τη φάση των ημιτελικών, με αντίπαλο τον ΓΣ Αλμυρού.

Στο «Αθανάσιος Ραγάζος» ο ΓΣ Αλμυρού υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους», που μετρούν κάθε μέρα τα βαθμολογικά… κουκιά μήπως και μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής έστω και στο παρά… μισό.  Bέβαια στις δύο αγωνιστικές που απομένουν δεν θα πρέπει να γίνουν απλά πολλά, αλλά τα… πάντα για να μπορέσει ο Ολυμπιακός Βόλου να διατηρήσει τη θέση του στην κατηγορία, έχοντας το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Μακεδονικό Φούφα (23/04) και στο φινάλε (30/04) την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στον Βόλο.

Όσον αφορά το κύπελλο ΕΠΣΘ πάλι… Αν κάποιος-α πει πάντως ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού εύκολο έργο, τότε θα κινείται σε λάθος μονοπάτια. Ο αντίπαλος των «ερυθρόλευκων», υπό τις οδηγίες του Κώστα Ρέππου έχουν πραγματοποιήσει έως τώρα μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ ενώ ο Γιάννης Αραπίτσας έχει πετύχει 14 τέρματα έως τώρα και βρίσκεται στην 3η θέση της σχετικής λίστας των σκόρερ. Διαθέτει άλλωστε παίκτες που έχουν σημαντική εμπειρία στη Γ’ Εθνική και ως σύνολο θέλει να διεκδικήσει το τρόπαιο. Οπότε, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς αυτήν τη φορά δεν αντιμετωπίζουν κάποια ομάδα με την απειρία της ΑΠΟΒ ή του Άνθιμου Γαζή, καλούνται να αποδείξουν ότι απαρτίζουν έστω ομάδα Γ’ Εθνικής…

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι στον τελικό έχει ήδη προκριθεί ο Θησέας Αγριάς, έχοντας αποκλείσει τον Μαγνησιακό σε μία δραματική αναμέτρηση, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται στα πέναλτι (1-1 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση και 4-3 στα πέναλτι.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.