Έδωσε απάντηση για Νικολακάκη, Στεφάνοβιτς και Μάντζιο ο Τσιμπανάκος

Που έθεσε ως προτεραιότητα του Ολυμπιακού Β. την απόκτηση δεξιού μπακ και αμυντικού χαφ

Νικολακάκης, Στεφάνοβιτς και Μάντζιος είναι τρεις παίκτες, για τους οποίους κλήθηκε να απαντήσει ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος  σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας του, φιλοξενούμενος στο Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico το πρωί της Πέμπτης (3/1). Ο Μανώλης Νικολακάκης είναι δεξί μπακ. Στο πρώτο μισό της φετινής χρονιάς αγωνίστηκε στην Καλλιθέα στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ενώ πέρσι η χρονιά του μοιράστηκε ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ακρόπολη Σουηδίας. Ο 28χρονος παίκτης έπαιξε αρχικά στον Λεβαδειακό σε Α’ και Β’ Εθνική για τέσσερα χρόνια και ακολούθησαν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία Επισκοπή, Λάρισα και Τρίκαλα, ενώ πριν την περσινή σεζόν είχε ξαναπάει στον Εργοτέλη τα πρώτο εξάμηνο του 2017 στη Γ’ Εθνική. Συνολικά έχει 29 ματς στην Α’ Εθνική, 50 στη Β’ και 24 στη Γ’ και 15 παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς έχει φορέσει στην Ελλάδα τις φανέλες της Καλλονής στη Σούπερ Λιγκ και των Τρικάλων, του Άρη και της Δόξας Δράμας στη Football League και είναι επιτελικός χαφ. Με τις προαναφερθείσες ομάδες ο 33χρονος Σέρβος έχει καταγράψει 90 συμμετοχές και 5 γκολ.

Για τον πρώτο ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος παραδέχθηκε ότι έχει γίνει συζήτηση, αλλά δε θέλησε να μιλήσει για συμφωνία, ενώ για τον δεύτερο τόνισε ότι ο ίδιος τον έφερε ως μάνατζερ στην Ελλάδα και πως πρόκειται αφενός για δύσκολη περίπτωση, αφού έχει συμβόλαιο με ομάδα των Σκοπίων, αφετέρου ο Ολυμπιακός Βόλου έχει προτεραιότητα να αποκτήσει δεξί μπακ και αμυντικό χαφ.

Σε ό,τι αφορά τον Βαγγέλη Μάντζιο αρνήθηκε ότι του έκανε πρόταση κι ότι απλώς είχαν μία επαφή στο πλαίσιο της φιλικής σχέσης χρόνων που τους συνδέει.

Αναλυτικά ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος μίλησε στο Βόλος 9.86:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.