Εγκρίθηκε ο απολογισμός της ΕΠΣΘ για το 2022

Ενώ τα σωματεία δεν έχουν δει καθόλου το θέμα του Μητρώου

Μπορεί να έχει μπροστά της τη διοργάνωση του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΘ, χωρίς ν’ αποκλείεται και ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος να φιλοξενηθεί στο Πανθεσσαλικό και να χρειαστεί και πάλι να κινητοποιηθεί, ωστόσο η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας πρόλαβε να κάνει και τακτική γενική συνέλευση με τη συμμετοχή των μελών της.

Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων της ΕΠΣ Θεσσαλίας όπου ομόφωνα εγκρίθηκε ο Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2022 καθώς και τα λοιπά επιμέρους θέματα.

«Με αυτό τον τρόπο τα Σωματεία έδειξαν την απόλυτη στήριξη τους στο Συμβούλιο δείγμα της αποδοχής των ενεργειών και των προσπαθειών που γίνονται τα δύο χρόνια Διοίκησης» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση, έχοντας όμως και άλλα θέματα να κλείσει.

Αρχικά, θα πρέπει να υπενθυμιστεί ότι τρέχει η διαδικασία για την εγγραφή και ανανέωση στοιχείων στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το 2023, αλλά ούτε τα σωματεία του ποδοσφαίρου έχουν δείξει ιδιαίτερη ζέση για να προχωρήσουν τη διαδικασία που προβλέπεται. Από το δυναμικό της ΕΠΣΘ, μόλις δύο(!) έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, και συγκεκριμένα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου (ΑΠΟΒ) και η ΑΕ 2002. Από εκεί και πέρα… το απόλυτο κενό!

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας πάντως έχει προσφέρει απλόχερα βοήθεια στα σωματεία της στη διαδικασία για το 2022. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και τώρα, ωστόσο θέλει και εγρήγορση από την πλευρά των διοικήσεων…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.