Είναι και το κύπελλο στη μέση

Ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει ιδανικό φινάλε απέναντι στον ΑΟ Σκιάθου

Μέχρι τα μπαράζ ανόδου, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δύο ακόμη παιχνίδια μπροστά του, με το καθένα να έχει τη σημασία του…

Αρχικά έχει μπροστά του το ερχόμενο σαββατοκύριακο το παιχνίδι με τον ΑΟ Σκιάθου εκτός έδρας. Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει τη νίκη προκειμένου να κλείσει ιδανικά τη χρονιά σε επίπεδο Α’ ΕΠΣΘ, αλλά και γιατί τα μέλη του ακόμη θυμούνται την ισοπαλία (1-1) στο φινάλε του πρώτου γύρου, που προκάλεσε σχόλια και αρκετές συζητήσεις γύρω από την ομάδα, καθώς ήταν ομολογουμένως ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Οπότε η νίκη είναι επιθυμητή, για να δείξει για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός Βόλου ότι το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του αγώνα του πρώτου γύρου ήταν μία κακή αλλά πολύ μικρή παρένθεση. Άλλωστε από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν απώλεσε ούτε έναν βαθμό στα παιχνίδια που ακολούθησαν.

Aπό εκεί και πέρα, είναι και το παιχνίδι κυπέλλου με την Αγία Άννα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να ζητά να διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου, χωρίς ν’ αποκλείεται ο ορισμός του την επομένη (Κυριακή 20 του μηνός). Τόσο αυτός ο ημιτελικός όσο και ο έτερος αγώνας (Τοξότης Βόλου-Πύρασος Ν. Αγχιάλου), αναβλήθηκαν με βάση την αλλαγή του προγράμματος των αγώνων μπαράζ από την ΕΠΟ. Εφόσον οι αναμετρήσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου αρχίζουν στις 12 Μαΐου (εκτός έδρας με τον πρωταθλητή ΕΠΣ Καρδίτσας), είναι δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν ένα δυνατό επίσημο παιχνίδι κοντά στην πρεμιέρα, προκειμένου να διατηρηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση. Πέρα από αυτό πάντως, το πότε θα γίνει ο τελικός κυπέλλου βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, με την ΕΠΣΘ να περιμένει και το ζευγάρι των διεκδικητών του τροπαίου…

Απέναντι στην Αγία Άννα ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει πάντως τη νίκη-πρόκριση, και για να διεκδικήσει το κύπελλο ΕΠΣΘ (που πέρυσι έχασε από τον Θησέα Αγριάς στον τελικό) αλλά και να πετύχει μία ακόμη νίκη απέναντι στη μοναδική ομάδα που τον υποχρέωσε φέτος σε ήττα (1-0 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Α’ ΕΠΣΘ) και διεκδίκησε μέχρι τη μεταξύ τους αναμέτρηση στον δεύτερο γύρο (3-1 υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου) την πρώτη θέση κι αυτή.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.